Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Chivulete a petrecut şase minute în faţa monitorului VAR! Faza din Sepsi – Rapid care l-a pus în dificultate | VIDEO

Andrei Chivulete a petrecut şase minute în faţa monitorului VAR! Faza din Sepsi – Rapid care l-a pus în dificultate | VIDEO

Superliga

Comentarii

Sâmbătă seara, de la ora 21:45, Rapid a primit vizita lui Sepsi, în meciul din cea de a şaptea etapă a Ligii 1.

Arbitrul a trebuit să acorde un penalty în Sepsi – Rapid, după ce VAR a analizat faza timp de 6 minute 

În prima repriză a meciului dintre Sepsi şi Rapid a avut loc un moment uluitor. Centralul Andrei Chivulete a trebuit să acorde penalty, după ce analiza VAR a durat 6 minute. Faza a avut loc între Antonio Sefer şi Denis Ciobotariu.

În prima parte a meciului dintre Rapid şi Sepsi, meciul a fost întrerupt timp de 6 minute pentru ca VAR să poate analiza o fază de arbitraj.  În minutul 15, meciul a fost oprit după ce Denis Ciobotariu a căzut în urma unui duel cu Antonio Sefer. Faultul a fost comis chiar pe linia de la 16 metri, iar decizia a fost una extrem de grea. Decizia a fost luată după mult timp, deoarece au fost necesare mai multe reluări. 

Andrei Chivulete nu a văzut foarte clar. Astfel că VAR a trebuit să intervină, deoarece centralul lăsase meciul liber. După 6 minute, Andrei Chivulete a acordat lovitură de la 11 metri, iar Marion Rondon a marcat. 

 

Afla mai multe despre: rapid-sepsi-var 

viewscnt
Articole similare