Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cordea a fost eroul FCSB-ului în partida contra Chindiei Târgovişte: ”Încă nu-mi dau seama ce s-a întâmplat în prima parte!”

Andrei Cordea a fost eroul FCSB-ului în partida contra Chindiei Târgovişte: ”Încă nu-mi dau seama ce s-a întâmplat în prima parte!”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să învingă formaţia Chindia Târgovişte cu scorul de 3-2, duminică seară, pe teren propriu, după un meci în care la pauză târgoviştenii conduceau cu 2-0. FCSB a marcat de trei ori în 11 minute. Meciul a contat pentru etapa a cincea a Superligii.

Chindia a avut un jucător eliminat încă din minutul 7, pe Neguţ, dar târgoviştenii au încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri, Popadiuc (min. 22) şi Daniel Popa (min. 28) înscriind pentru oaspeţi. În minutul 48, Cordea a redus din diferenţă, înscriind din faţa porţii. Acelaşi Cordea a egalat în minutul 55 după o acţiune proprie, iar în minutul 59 Tamm a înscris cu o lovitură de cap, aducând pe FCSB în avantaj.

Andrei Cordea, autorul a două goluri pentru FCSB în meciul cu echipa Chindia, crede că evoluţia de după pauză a roş-albaştrilor se datorează schimbărilor făcute de antrenorul Nicolae Dică.

”Încă nu-mi dau seama ce s-a întâmplat în prima parte!”

”A fost o primă repriză grea! La pauză Mister Nic a pus lucrurile la punct, am făcut fix ce ne-a zis el şi am întors rezultatul. Încă nu-mi dau seama ce s-a întâmplat în prima parte, probabil şi faptul că mereu vin jucători noi, trebuie să ne obişnuim între noi. Am jucat multe meciuri în ultima perioadă, dar sunt un jucător tânăr şi sunt convins că pot să joc din trei în trei zile”, a declarat Cordea, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-chindia-cordea 

viewscnt
Articole similare