Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, ataşat de Universitatea Craiova. Fotbalistul a refuzat categoric transferul la FCSB: ”Nu pot să mă duc acolo!”

Andrei Ivan, ataşat de Universitatea Craiova. Fotbalistul a refuzat categoric transferul la FCSB: ”Nu pot să mă duc acolo!”

FCSB

Comentarii

Andrei Ivan a refuzat-o, în trecut, pe FCSB.

”Nu pot să mă duc acolo!”. Motivul pentru care Andrei Ivan a refuzat oferta de la FCSB

Andrei Ivan nu a avut parte de un sezon atât de reuşit la Universitatea Craiova. În acest sezon, atacantul a marcat doar trei goluri şi a oferit două pase decisive.

Fotbalistul oltean a recunoscut că a refuzat-o pe FCSB din două motive: pasiunea sa pentru Universitatea Craiova, dar şi concurenţa pe post. 

”Pentru mine, Universitatea Craiova înseamnă tot! Am avut foarte multe oferte şi, când am venit de la Krasnodar, am lăsat totul pentru Craiova. Am avut ofertă de la FCSB şi n-am vrut să mă duc acolo. Înseamnă că iubesc echipa asta şi o s-o fac în continuare.

Nu că nu m-aş fi văzut, dar nu cred că ar fi fost locul meu acolo. FCSB avea atunci jucători foarte buni şi am zis că nu mă integrez cum trebuie. Nu pot să mă duc acolo!”, a declarat Andrei Ivan pentru iamsport.ro.

  • 2.4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

n tricoul Universităţii Craiova (echipă pentru care a evoluat timp de 10 sezoane: în perioadele 2013 - 2018 şi 2019 - prezent), atacantul a jucat 264 de partide, a înscris 67 de goluri şi a reuşit să ofere 36 de assist-uri. 

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare