Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, îngrijorat după ce U Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României: ”Nu este în regulă ce se întâmplă!”

Andrei Ivan, îngrijorat după ce U Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României: ”Nu este în regulă ce se întâmplă!”

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturi de echipa din Liga 3, ACSO Filiaşi, scor 3-0.

La finalul partidei, Andrei Ivan a fost mulţumit de rezultat, şi a spus că meciul cu Filiaşi a fost un antrenament bun pentru meciurile din campionat. Totuşi, el a tras un semnal de alarmă şi a spus că Universitatea Craiova nu stă foarte bine la capitolul finalizare. El speră ca acest impediment să se rezolve, pentru ca Universitatea să mai viseze la titlu. 

”Nu este în regulă ce se întâmplă!”

”Bine că am jucat toată echipa foarte bine şi am trecut în semifinale. A fost un antrenament bun. Trebuie să mergem la Botoşani să luăm trei puncte pentru că avem nevoie. Mai sunt câteva meciuri până la finală. Sperăm să o ţinem tot aşa, să câştigăm, să luăm meci cu meci şi vom vedea.

Depinde foarte mult de concentrare. Suntem foarte calmi în faţa porţii şi nu este în regulă ce se întâmplă. Va veni şi timpul când vom trece peste pasa aceasta. Ne antrenăm şi sperăm să luăm cele trei puncte în meciul următor pentru că avem nevoie”, a declarat Andrei Ivan, la finalul meciului.

Au mai obţinut calificarea în semifinale: Sepsi Sfântu Gheorghe, după victoria, scor 2-1, obţinută în meciul cu Chindia Târgovişte, FC Voluntari, după 1-0 cu FC Buzău, şi FC Argeş, după 5-4 în urma loviturilor de departajare cu Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: cupa româniei-craiova-ivan 

viewscnt
Articole similare