Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, lăudat de către rivalii de la FCSB. ”Ne-a rupt în două când a jucat acolo”. Se iroseşte în flancul stâng? | EXCLUSIV

Andrei Ivan, lăudat de către rivalii de la FCSB. ”Ne-a rupt în două când a jucat acolo”. Se iroseşte în flancul stâng? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) rămâne unul dintre cei mai importanţi jucători din Superligă.

Andrei Ivan nu a făcut parte din lotul naţional al României pentru ”dubla” cu Kosovo (0-0) şi Elveţia (2-2) din preliminariile EURO 2024.

Andrei Ivan, lăudat de rivalii de la FCSB

Motivul? Discuţiile sunt diverse. Multe voci susţin că acesta este pedepsit de către selecţionerul Edi Iordănescu, deoarece jucătorul Universităţii Craiova ar avea probleme comportamentale.

Dincolo de acest aspect, Andrei Ivan rămâne un jucător important pentru Universitatea Craiova, o formaţie care începe din nou sezonul cu speranţa că anul acesta va fi mai bun, iar titlul va ajunge în Bănie.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că Andrei Ivan nu este folosit într-o poziţie care să-l avantajeze foarte mult pe jucător - aripă stângă.

Poate că sunt subiectiv, pentru că fac referire la meciurile pe care le-am avut noi cu Craiova. Când a jucat vârf, ne-a pus cele mai mari probleme. Ne-a rupt în două”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Ivan a fost trecut în flancul stâng, pentru a le face loc atacanţilor Elvir Koljic şi Jovan Markovic, fotbalişti în care gruparea olteană îşi pune mari speranţe în continuare.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.de.

În ultimul sezon al Superligii, Andrei Ivan a marcat 14 goluri şi a oferit 4 pase de gol în cele 34 de jocuri bifate pentru Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: andrei ivanmihai stoica 

viewscnt
Articole similare