Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan pleacă de la Craiova. Mijlocaşul a dezamăgit la echipa din Bănie şi acum va fi împrumutat la o altă echipă din Liga 1

Andrei Ivan pleacă de la Craiova. Mijlocaşul a dezamăgit la echipa din Bănie şi acum va fi împrumutat la o altă echipă din Liga 1
Comentarii

Şefii de la U Craiova sunt dezamăgiţi de prestaţiile lui Andrei Ivan din sezonul actual, iar aceştia au decis să îl împrumute pe mijlocaş la o altă echipă din Liga 1.

Andrei Ivan va fi împrumutat la o altă echipă din Liga 1

Conducerea clubului din Bănie nu este mulţumită de prestaţiile lui Andrei Ivan din acest sezon, aşa că aceştia au luat deja măsuri în privinţa mijlocaşului. Ivan nu va mai evolua pentru Universitatea Craiova şi va fi împrumutat la o altă echipă din Liga 1. Conform celor de la ProSport, se pare că oltenii s-ar fi înţeles deja cu cei de la FC Argeş.

Andrei Ivan are 23 de ani şi a evoluat în 12 partide din acest sezon şi a marcat doar un gol. Ivan evoluează ca mijlocaş de bandă, iar pe aceeaşi poziţie cu el mai sunt şi Ofosu, Bărbuţ şi Baiaram.

Ivan nu a jucat pentru Craiova în ultimul meci din 2020, 0-0 cu CFR Cluj, pe 22 decembrie.

Cumpărat de Craiova pentru 1,5 milioane de euro de la Krasnodar, în vara anului 2019, cota lui Andrei Ivan a scăzut la 650.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Universitatea Craiova mai are un jucător împrumutat la FC Argeş, pe mijlocaşul Stephan Drăghici (22 de ani).

Craiova ocupă locul doi cu 32 de puncte în Liga 1, la finalul turului sezonului regulat, în timp ce FC Argeş este ultima clasată şi are doar 11 puncte.

Afla mai multe despre: andrei ivan craiova fc arges 

viewscnt
Articole similare