Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, „scuturat” de un nume important înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB: „Trebuie să-şi pună întrebări” | EXCLUSIV

Andrei Ivan, „scuturat” de un nume important înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB: „Trebuie să-şi pună întrebări” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la FCSB, duminică, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Andrei Ivan, analizat înainte de marele derby cu FCSB

Pavel Badea, fostul jucător al Universităiţii Craiova, a prefaţat derby-ul pentru Orange Sport şi a ţinut să-i atragă atenţia lui Andrei Ivan, cel care traversează o perioadă complicată din punctul de vedere al formei sportive.

„Unii dintre jucătorii reprezentativi din sezonul trecut nu trec prin cea mai bună perioada şi aici mă refer la Ivan, la Koljic, la Mateiu, care anul trecut au fost primadona in cadrul echipei.

Ivan traversează o perioadă nefastă de scădere a formei sportive. El trebuie să îşi pună întrebări de ce traversează această perioadă şi să găsească rezolvarea pentru că altfel, în primul rând va fi trist el. 

Să sperăm că vor găsi acel ingredient lipsă în a reuşi să reînoade rezultatele pozitive. Obiectivul de a fi în primele 6 poate fi periclitat”, a declarat Pavel Badea în exclusivitate pentru Orange Sport.

Mitriţă: ”Acesta trebuie să fie meciul în care să schimbăm totul”

În conferinţa de presă susţinută înaintea duelului, Alex Mitriţă a avut un discurs războinic şi a transmis foarte clar faptul că oltenii vor da tot ce pot pentru a câştiga meciul şi a rămâne în continuare în lupta la titlu.

Craiova a început cu stângul noul an. În etapa trecută, a cedat pe teren propriu în faţa campioanei Farul Constanţa (1-2.

”Eu cred că acesta trebuie să fie meciul în care să schimbăm totul, să avem o altă atitudine, să intrăm foarte concentraţi pe teren şi să luăm toate cele trei puncte. Trebuie să ne facem jocul nostru să nu mai repetăm greşelile din trecut.

Ce facem acum, să ne dăm deoparte, ca să câştige ‘Steaua’ (n.r. FCSB) campionatul? O victorie ne-ar debloca mental, ar schimba multe lucruri. Au un anumit număr de puncte în faţă, dar asta nu înseamnă că FCSB a câştigat campionatul”, a declarat Mitriţă, înainte de meci.

FCSB este lider în Superligă, cu 47 de puncte, iar CFR şi Rapid sunt la egalitate, cu 36 de puncte. Universitatea Craiova este pe patru, cu 34 de puncte. Totodată, Sepsi şi Farul sunt la egalitate, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: andrei ivanuniversitatea craiovapavel badea 

viewscnt
Articole similare