Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Panait e omul momentului la CS Mioveni. Mijlocaşul îşi încheie contractul cu piteştenii la finalul sezonului

Andrei Panait e omul momentului la CS Mioveni. Mijlocaşul îşi încheie contractul cu piteştenii la finalul sezonului

CS Mioveni

Comentarii

Andrei Panait a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Mioveniului în meciul câştigat cu 2-0 în faţa lui Dinamo. De altfel, mijlocaşul a şi deschis scorul în faţa "câinilor" şi a marcat primul său gol din carieră în Liga I.

CS Mioveni s-a impus cu 2-0 în meciul cu Dinamo, iar în acest moment se află deasupra locurilor de baraj din play-out-ul Ligii I. Cu prestaţii extrem de apreciate în actualul sezon, Andrei Panait şi-a confirmat forma bună cu primul său gol marcat în carieră în prima ligă. Mijlocaşul defensiv a înscris în poarta lui Dinamo, iar acum speră să se salveze de la retrogradare cu CS Mioveni.

 

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE PANAIT:

"E un moment bun pentru noi, sunt fericit, într-un final, munca pe care o depun se vede şi în teren. Sper să ne clasăm la final pe un loc care să ne permită să evităm retrogradarea" , a declarat Andrei Panait după meciul cu Dinamo.

Andrei Panait se află la final de contract cu CS Mioveni. Înţelegerea sa cu echipa pregătită de Pelici expiră în vara acestui an, iar evoluţiile din actualul sezon îi pot da speranţe pentru un viitor transfer la o echipă din prima jumătate a clasamentului din Liga I.

  • 200 de mii de euro valorează Andrei Panait pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol a marcat Panait în cele 28 de meciuri jucate pentru CS Mioveni în actuala stagiune, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare