Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă a răbufnit după victoria din Superligă cu Universitatea Craiova: ”Simt non-stop presiunea!”

Andrei Prepeliţă a răbufnit după victoria din Superligă cu Universitatea Craiova: ”Simt non-stop presiunea!”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52. În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

La finalul meciului, Andrei Prepeliţă a oferit mai multe declaraţii. El susţine că va fi presiune pe umerii săi, chiar şi după această victorie. 

De asemenea, antrenorul lui FC Argeş susţine că nu a discutat nimic cu FC Argeş despre o potenţială demitere. 

”Simt non-stop presiunea!”

”Un meci bun. Nu putea să ţină la nesfârşit acest ghinion. Băieţii au luptat, au stat foarte bine în teren. Au interpretat foarte bine jocul şi am contracarat adversarul. Ştiam ce joacă, ne-a ieşit.

Băieţii au făcut o risipă de efort. Cei 3 mijlocaşi au făcut un meci bun. Se integrează şi jucătorii nou veniţi. Am schimbat 17 jucători faţă de sezonul trecut. Formăm o echipă bună.

Mi-am propus să nu mă mai enervez. A fost o presiune în perioada asta pe mine. Şi din interior, şi din exterior. O simt şi acum, non-stop. E un lucru bun. Ne face să ne dorim mai mult victoriile. 

S-a tot scris. Eu nu am ieşit niciodată să vorbesc. Nu ştiu de unde sunt zvonurile astea. Mie nu mi-a spus nimeni nimic. Dacă clubul voia să facă ceva, trebuie să mă anunţe şi pe mine. Eu îmi fac treaba de 2 ani. Ştiu că vitoriile şi performanţele se uită. Trăim în prezent. Trebuie să ne gândim la viitor”, a spus Andrei Prepeliţă, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: fc argeş-prepeliţă-universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare