Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă a vorbit despre posibilitatea de a colabora cu Gigi Becali: ”Vom vedea ce se va întâmpla!”

Andrei Prepeliţă a vorbit despre posibilitatea de a colabora cu Gigi Becali: ”Vom vedea ce se va întâmpla!”

FCSB

Comentarii

Andrei Prepeliţă a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la FCSB, echipă care este în căutarea de antrenor.

Andrei Prepeliţă (36 de ani) a fost dat afară de FC Argeş, imediat după înfrângerea cu Petrolul Ploieşti. Rezultatul a fost picătura care a umplut paharul pentru conducătorii de la FC Argeş, echipă care ocupă locul 11 în Superligă, cu 17 puncte, după ce a jucat în play-off cu Andrei Prepeliţă în stagiunea trecută. 

După un an şi jumătate de când a fost instalat şi după ce a dus echipa la alt nivel, Andrei Prepeliţă a fost anunţat că a fost eliberat din funcţie de membrii Consiliului Director. 

FCSB este în căutare de antrenor. Dică a decis să îşi dea demisia, iar locul lui a fost luat de secundul Mihai Pintilii, care se va ocupa de echipă. De asemenea, există posbilitatea ca fostul mijlocaş să rămână definitiv ca principal, dar asta va depinde de rezultate. 

Andrei Prepeliţă este liber de contract după despărţirea de FC Argeş. El a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la FCSB, unde ar urma să colaboreze cu MM Stoica şi Gigi Becali. 

”Vom vedea ce se va întâmpla!”

”Am văzut şi eu declaraţia domnului Becali. Dar mai mult de atât, nu am discutat cu nimeni. Nu am discutat deloc. Nu vreau să dezvolt foarte mult. Nu mă propun acolo.

FCSB are momentan un antrenor interimar, pe Pinti, care mi-e prieten şi fost coleg. A avut o prestaţie foarte bună cu Rapid. Mai departe, cei de acolo trebuie să decidă cine va fi potrivit pentru club. Vom vedea.

Ce pot spune e că nu am avut vreo discuţie cu Gigi Becali. Nici cu MM Stoica. Vom vedea ce va fi”, a declarat Andrei Prepeliţă pentru as.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-prepeliţă-becali 

viewscnt
Articole similare