You are here:

Andrei Prepeliţă nu s-a ferit de cuvinte, deşi Buzău a câştigat în Superliga după 15 ani: ”Nu îmi plac astfel de jucători”

Andrei Prepeliţă nu s-a ferit de cuvinte, deşi Buzău a câştigat în Superliga după 15 ani: ”Nu îmi plac astfel de jucători”

Superliga

Comentarii

Gloria Buzău a obţinut primul succes din acest sezon din Superliga şi prima victorie în Liga 1 după 15 ani în care a evoluat în ligile inferioare.

Andrei Prepelită, antrenorul formaţiei buzoiene, a recunoscut că elevii săi au avut o evoluţie slabă în prima repriză şi a dezvăluit că a avut un discurs dur în vestiar la pauză, deşi Gloria reuşise egalarea la ultima acţiune înainte de odinhă.

”Puteam pierde meciul ăsta din cauza greşelilor. Fotbalul e făcut din momente, au fost două momente gestionate greşit, un fault care nu ar fi trebuit să aibă loc în acea zonă. Apoi, o fază fixă care nu a fost tratată cum trebuie.

Chiar i-am spus lui Alex, felicitări pentru penalty-ul apărat, dar un penalty îl aperi o dată la şase luni, în schimb vreau să ne ajute la astfel de faze. În 6 metri, trebuia să iasă, un gol venit din nimic. Apoi, la fel, o fază fixă în urma căreia s-a dat penalty. Aşa puteam pierde meciul. Nu putem vorbi despre o dominare categorică a celor de la Iaşi.

Am avut şi noroc, cu acel gol marcat în ultimul minut. La pauză am avut aşa un discurs mai dur, pentru că nu mi-a plăcut, nu îmi plac astfel de jucători care se complac. Îmi doresc să câştigăm, ştiu ce vreau, trebuie să arătăm ca în a doua repriză, o echipă dezinvoltă, care a jucat, care şi-a creat ocazii, în faza de apărare să ne câştigăm duelurile, o echipă scurtă. A doua repriză a fost ok.

Noi suntem o echipă nou promovată, dar dacă adunăm meciurile lor în Liga 1, sunt jucători cu experienţă. Nu avem de ce să avem teamă. Trebuie să scăpăm de acest cuvânt, l-am menţionat şi la meciul cu Sepsi, în prima repriză. Ăsta este rezumatul meciului, se putea întâmpla orice, inclusiv să pierdem”, a spus Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: poli iaşigloria buzăuandrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare