Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă regretă eliminarea din Cupă + Mesaj puternic pentru suporterii lui FC Argeş: ”Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimii ani la Piteşti de sunt aşa de supăraţi pe mine”

Andrei Prepeliţă regretă eliminarea din Cupă + Mesaj puternic pentru suporterii lui FC Argeş: ”Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimii ani la Piteşti de sunt aşa de supăraţi pe mine”

FC Argeș

Comentarii

FC Voluntari s-a calificat pentru a doua oară în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, echipa ilfoveană a câştigat, pe teren propriu, cu 2-0.

Andrei Prepeliţă regretă eliminarea din Cupă + Mesaj pentru suporterii lui FC Argeş: ”Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimii ani la Piteşti de sunt aşa de supăraţi pe mine”

A marcat Achim '85 (penalti). Boldor (FC Argeş) a fost eliminat la faza loviturii de la 11 metri.

FC Voluntari a învins pe FC Argeş, 1-0 în Trivale, şi s-a calificat în finala Cupei României cu scorul de 3-0 la general.

”Nu este un rezultat plăcut, ne doream altceva. Dacă înscriam aveam mai mult timp la dispoziţie. Asta este pentru sezonul ăsta. Ne-am fi dorit să ajungem într-o finală, dar se pare că meciul din tur a fost decisiv. Totuşi pe tot parcursul sezonului am arătat altfel.

Acele rezultate nu ne fac cinste, le-am spus. Sunt echipe bune dar nu poţi să pierzi într-o asemenea manieră. Când nu sunt rezultate au tot dreptul să ne apostrofeze. Eu zic că sezonul cesta ne-am depăşit obiectivul, ce s-a întâmplat de la intrarea în play-off arată intr-adevpăr o suficienţă şi nişte limite la anumiţi jucători. Dar calificarea în play-off este meritul nostru!

M-am obişnuit cu aceste scandări împotriva mea, îi respect pe fani, eu îmi fac treaba, cred că mi-am făcut-o. Am salvat echipa de undeva de jos, ne-am calificat în play-off, ne-am calificat. Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimii ani la Piteşti de sunt aşa de supăraţi,. Dar îi respect”, a declarat Andrei Prepeliţă după meci. 

În al doilea meci din returul semifinalelor se vor întâlni, joi, de la ora 19.30, Universitatea Craiova şi Sepsi, după ce în tur echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus, în prima manşă, pe teren propriu, cu 2-1.

Finala Cupei României este programată la 19 mai, pe Stadionul Rapid.

Afla mai multe despre: fc argesandrei prepelita 

viewscnt
Articole similare