You are here:

Andrei Raţiu a fost titular în Girona - Rayo Vallecano! Nota primită pentru evoluţia din La Liga

Andrei Raţiu a fost titular în Girona - Rayo Vallecano! Nota primită pentru evoluţia din La Liga

La Liga

Comentarii

Girona şi Rayo Vallecano s-a terminat 0-0.

Raţiu a fost titular în La Liga 

Andrei Raţiu se află într-o formă de zile mari la echipa de club. După ce în etapa trecută a marcat în poarta Osasunei, duminică a livrat o pasă de gol pentru unica reuşită a echipei sale în remiza cu Atletico Madrid, scor 1-1.

Pentru prestaţiile din ultima perioadă, Andrei Raţiu (26 de ani) a fost răsplătit şi a fost integralist în meciul dintre Girona şi Rayo Vallecano, încheiat 0-0, din etapa a şaptea a La Liga.

Fundaşul s-a descurcat şi de data aceasta şi a fost notat în portalul SofaScore cu 6.9. Andrei Raţiu a avut cea mai mare ocazie a lui Rayo Vallecano în acest meci, în minutul 77!

Andrei Raţiu, dorit de Atletico Madrid

„Andrei Raţiu este urmărit de Atletico Madrid. Evoluţia lui a fost şi va fi monitorizată în acest sezon. Fundaşul dreapta a reprezentat un adevărat coşmar pentru echipa lui Simeone. Internaţionalul român a făcut legea pe ambele părţi ale terenului.

Le-a oferit foarte puţine spaţii adversarilor şi a fost foarte periculos în atac. A fost decisiv la golul lui Palazon, atunci când a oferit un assist. A atins peste 35 km/h, iar această viteză îi oferă statutul de fundaş dominant.

Raţiu a fost unul dintre jucătorii-senzaţie de la Euro 2024 pe acest post. El şi-a continuat ascensiunea în La Liga. Progresează constant şi devine un jucător interesant pentru orice echipă din Spania. E la cel mai înalt nivel”, scriu cei de la Marca despre Raţiu.

Afla mai multe despre: andrei raţiurayo vallecanogirona 

viewscnt
Articole similare