Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Raţiu a înscris un gol pentru Huesca în a doua ligă spaniolă

Andrei Raţiu a înscris un gol pentru Huesca în a doua ligă spaniolă

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul echipei Huesca, Andrei Raţiu, a înscris un gol în meciul câştigat, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei Real Sociedad B, în etapa 41 a ligii secunde din Spania.

Raţiu a marcat în minutul 45+3. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Seoane ’17 şi Carlos ‘90+3, iar pentru oaspeţi au marcat Karrikaburu ’53 şi Alkain ’79.

Andrei Raţiu a jucat pe toată durata partidei şi a primit un cartonaş galben în minutul 50.

Huesca ocupă locul 11 în clasament, cu 54 de puncte, în timp ce Real Sociedad B este pe 19, cu 40 de puncte.

Andrei Raţiu şi-a dezvăluit atuurile! + Cum este viaţa în Spania

”Mă simt ca acasă în Spania, sunt de aproape 20 de ani aici. Sunt fericit aici. Mai am doi ani de contract aici. În plus, mai avem trei partide de campionat şi încercăm să obţinem maximum. Pe plan personal, vreau să termin sezonul cu bine şi să mă pregătesc pentru Nations League.

Anul trecut a fost foarte bun pentru mine, am fost la Jocurile Olimpice, apoi am continuat la echipa naţională. Sunt mulţumit, am fost la un nivel foarte bun şi sper să o ţin tot aşa mulţi ani.

Am fost aproape de o calificare la Campionatul Mondial. Acum avem o oportunitate bună să ajungem la Campionatul European. Avem un grup bun şi vom lupta pentru calificare, pentru că nu ne-am mai calificat de mulţi ani la un turneu final.

Va fi foarte greu să facem faţă în cele patru meciuri din Liga Naţiunilor, mai ales din punct de vedere mental, dar şi fizic. Cred că nu trebuie să ne gândim la rivali în grupă, ci să avem încredere în noi înşine şi să facem tot ce trebuie, să ne pregătim bine şi să reuşim.

Nivelul din liga a doua spaniolă este foarte ridicat. Este un joc fizic, tehnic şi trebuie să concurezi mereu la cel mai înalt nivel. Cred că am progresat mult în acest sezon. Vreau să dau maximum pentru echipă, dacă antrenorul va miza pe mine.

Cred că atuul meu este condiţia mea fizică, dar cred că şi partea mentală. E important să evit greşelile şi să continui să fiu tenace în continuare. Când eram mic, am jucat ca extremă, eram mai ofensiv. Idolii mei au fost Ronaldinho şi Dani Alves. Întotdeauna mi-a plăcut să joc mai mult în faţă decât în spate, pe postul de fundaş dreapta”, a spus Raţiu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: raţiu-huesca-spania 

viewscnt
Articole similare