Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Raţiu este dorit în Serie A! Ce echipă a pus ochii pe el după meciurile de la naţională

Andrei Raţiu este dorit în Serie A! Ce echipă a pus ochii pe el după meciurile de la naţională

Serie A

Comentarii

Cota lui Andrei Raţiu a crescut, după ce fotbalistul a devenit titular la naţională pe postul de fundaş dreapta.

Andrei Raţiu este dorit în Serie A! Ce echipă a pus ochii pe el după meciurile de la naţională

Vara trecută, el a fost transferat la Huesca de la Villarreal. Fotbalistul a avut evoluţii bune în ultimul timp, iar jurnaliştii italienii au anunţat că fotbalistul român se află pe lista unei echipe din Serie A: Salernitana. 

“Raţiu continuă progresul început la echipa a doua a lui Villarreal şi continuat în stagiunea trecută la formaţia olandeză ADO Den Haag. Fotbalistul născut în 1998 a fost căutat de Salernitana şi în vară, iar recentele sale prezenţe în naţionala României au făcut ca el să atragă atenţia unor echipe din Bundesliga.

Observat de numeroşi scouteri pe Volksparkstadion din Hamburg în meciul Germania - România (2-1) din preliminariile Cupei Mondiale 2022, Raţiu a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi s-a impus acum la prima reprezentativă antrenată de Mirel Rădoi. De serviciile sale sunt interesate şi două echipe din Portugalia, Sporting Braga şi Sporting Lisabona”, a scris tuttomercatoweb.com.

Salernitana este pe locul 19 în Serie A, cu 7 puncte după 12 etape. Trupa din Serie A vrea să se intârească şi să evite retrogradarea in Serie B.

  • 600.000 de euro este cota lui Raţiu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Fundaşul dreapta a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi s-a impus acum la prima reprezentativă antrenată de Mirel Rădoi. De serviciile sale sunt interesate şi două echipe din Portugalia, Sporting Braga şi Sporting Lisabona.

Afla mai multe despre: andrei ratiuserie asalernitana 

viewscnt
Articole similare