You are here:

Andrei Vlad e istorie! Becali a pus ochii pe un alt portar din Superliga: ”Da! Am vorbit”

Andrei Vlad e istorie! Becali a pus ochii pe un alt portar din Superliga: ”Da! Am vorbit”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit că este interesat să îl transfere pe portarul Lukas Zima (30 de ani) de la Petrolul.

Zima la FCSB? Becali a ”dat din casă”

Gigi Becali este nemulţumit de cum se prezintă portarul la antrenamente şi a anunţat că vrea să-l transfere în locul lui Andrei Vlad pe Lukas Zima, de la Petrolul.

”Zima, da, am vorbit că ne trebuie un portar, că lui Vlad nu prea-i mai arde nici de antrenament. E posibil”, a declarat Gigi Becali, la palat.

  • 850 de mii de euro este cota lui Zima conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Portarul a mai jucat pentru Slavia U19, Genoa U19, Genoa, Reggiana, Uniune Venezia, Mantova, Perugia, AS Livorno şi VVV-Venlo.

Agentul portarului ceh a vorbit despre situaţia lui Zima

”Nu ştiu dacă era cazul să apară acum această discuţie legată de Zima. E adevărat că au întrebat cei de la Steaua despre el, pentru că FCSB e Steaua, după părerea mea.

Nu a existat nicio ofertă concretă însă, ci doar o tatonare. Au mai fost şi alte cluburi care au întrebat despre Zima, fiindcă e unul dintre cei mai buni portari din Liga 1.

Petrolul ne-a propus într-adevăr o prelungire pe doi ani, dar am refuzat. Lukas are salariu de 8.500 euro, plus bonusuri, iar Petrolul a ofertat o creştere la 10.000 euro. Prin urmare, Zima doar cu bonusuri ajunge în prezent la 10.000 euro, nicidecum că a atins deja acest plafon de la Petrolul”, a declarat Mihai Stan, citat de gsp.ro.

Afla mai multe despre: zimabecalifcsbvlad 

viewscnt
Articole similare