Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, mesaj direct pentru Gigi Becali după ce Rădoi l-a chemat la naţională! "Îmi doresc să merg la Jocurile Olimpice, să vedem dacă voi avea şi voie!"

Andrei Vlad, mesaj direct pentru Gigi Becali după ce Rădoi l-a chemat la naţională! "Îmi doresc să merg la Jocurile Olimpice, să vedem dacă voi avea şi voie!"

Echipa națională

Comentarii

România va juca două meciuri amicale cu Georgia şi cu Anglia, iar Andrei Vlad a fost convocat de către Mirel Radoi la echipă.

Vlad a fost convocat pentru prima dată la naţionala lui Radoi, iar portarul a oferit un interviu pentru FRF TV. 

"Sunt fericit că sunt aici, programul este asemanator cu cel de la U21, normal că este strict şi trebuie să îl respectăm. Normal că primele tricouri se pastrează, le voi duce acasă familiei mele şi le adaug la colecţia mea. 

Înainte de meciuri mă uit la jucatorii din atac, în mare parte, la ce se poate ivi în meci, cum ar putea lovi mingea, în colţul lung, în colţul scurt, cam asta urmăresc", a spus portarul FCSB-ului. 

Vlad a dezvăluit care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit. Gigi Becali a declarat că nu îşi va lăsa jucătorii importanţi la Jocurile Olimpice, iar Andrei Vlad a transmis un mesaj direct către patronul FCSB. Vlad şi-ar dori să meargă la Tokyo, dacă echipa de club îl va lăsa. 

"Cred că trebuie sa te pregăteşti foarte bine, poate mult mai bine, când nu joci şi să fii pregătit să dai 100% când prinzi oportunitatea de a fi titular. Motivăţia trebuie să o ai în fiecare zi, la fiecare antrenament, până când te laşi. Am primit multe sfaturi până acum, dar cred că cel mai important a fost să intru cu placere pe teren şi să mă bucur de fiecare clipă când joc fotbal. 

Este foarte greu ca noi portarii să executam lovituri libere, avem foarte mulţi jucători care sunt buni executanţi de lovituri libere. Dar la penalty-uri, dacă am oportunitatea, de ce să nu fac asta?

Îmi doresc să merg la Jocurile Olimpice, să vedem dacă voi avea şi voie şi voi fi lăsat de club. Cred că asta se întâmplă o dată în viaţă. Dacă ai şansa să mergi acolo, trebuie să te bucuri de aceste jocuri", a spus Andrei Vlad pentru FRF TV. 

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare