Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vochin a explicat ”simpatia” lui Emil Boc pentru Universitatea Cluj: ”Aceasta este definiţia omului politic. Se caută capital electoral!” EXCLUSIV

Andrei Vochin a explicat ”simpatia” lui Emil Boc pentru Universitatea Cluj: ”Aceasta este definiţia omului politic. Se caută capital electoral!” EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Andrei Vochin a vorbit în direct în studioul Orange Sport despre primarul de la Cluj, Emil Boc, care este un fan declarat al Universităţii Cluj.

Universitatea Cluj a promovat în Liga 1, după ce a câştigat barajul cu Dinamo, scor 1-1 la Bucureşti, 3-1, la general. U Cluj este susţină de primăria oraşului, iar Emil Boc nu şi-a ascuns niciodată simpatia pe care o poartă echipei care evoluează pe Cluj Arena. 

După ce U Cluj a câştigat cu 2-0 în Ardeal, Universitatea a avut o misiune uşoară la Bucureşti. Echipa clujeană a deschis scorul în minutul 17, prin Tescan. Morar a egalat pentru Dinamo în minutul 19. Până la final, Dinamo şi-a creat mai multe ocazii şi a lovit chiar şi bara. Totuşi, echipa lui Uhrin nu a reuşit să ducă meciul în prelungiri şi a suferit o retrogradare istorică. 

Andrei Vochin, expertul Orange Sport, susţine că Emil Boc este un om politic care s-a dedicat sportului din Cluj şi i-a adus multe plusuri. De asemenea, el susţine că primarul oraşului caută capital electoral, pe care îl obţine prin susţinerea "şepcilor roşii".

”Aceasta este definiţia omului politic. Se caută capital electoral!” 

”Dacă te uiţi pe sondaje şi vezi cine votează, care e profilul alegătorului şi îţi dai seama că profilul alegătorului în Cluj înseamnă 70 la sută Universitatea.

Ca om politic, te îndrepţi către cel care îţi oferă cele mai multe voturi. Oamenii politici gândesc în alt fel de cifre. Adică, domnul Boc e de apreciat pentru ce a făcut pentru sport în Cluj. Este absolut de apreciat. A făcut stadion, sală, evenimente de toate felurile, faţă de ce se întâmplă pe aici prin Bucureşti. 

Se aduce ceva sportului. Dar îl vezi că ştie să profite şi de chestia asta. Nu, e om politic. Il vezi şef de galerie la handbal. Aceasta este definiţia omului politic. Nu e vorba de România. Peste tot e aşa. Oamenii politici se duc după capital electoral”, a spus Vochin, în exclusIvitate, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: u cluj-boc-vochin 

viewscnt
Articole similare