Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vochin, după ce a fost la Budapesta şi a urmărit partida Belarus - România: ”Am făcut o greşeală de parcurs” | EXCLUSIV

Andrei Vochin, după ce a fost la Budapesta şi a urmărit partida Belarus - România: ”Am făcut o greşeală de parcurs” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Tricolorii primesc vizita Andorrei duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală.

Vochin, concluzii după Belarus - România 

Naţionala României a remizat în ultimul meci cu Belarus de pe „Szusza Ferenc” din Budapesta, scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit în a şaptea etapă a preliminariilor EURO 2024.

”Partea rea este că rezultatul nu a fost cel pe care ni l-am dorit cu toţii, care uşura drumul spre EURO. Partea buna e că echipa a arătat bine... parcă în niciun meci nu am simţit sentimentul acesta de siguranţă cum că la poarta noastră nu se poate întâmpla nimic.

Am văzut o echipă care a încercat să facă pressing ştiind că Belarus e o echipă care are dificultăţi care ştie ăa creeze dificultăţi când este atacată, nu e uşor de desfăcut. Trebuie să joci doar dacă pasai mai repede sau dacă puteia să împingi pe benzi foarte, foarte bine, cum s-a întâmplat repriza a doua.

Practic nu s-a pierdut nimic din şansele de calificare, s-au pierdut bonusul câştigat până acum: punctul din Elvetia şi Kosovo. Am făcut o greşeală de parcurs”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport. 

România este favorită clara înaintea meciului cu Andorra de pe Arena Naţională. Oaspeţii de la Bucureşti nu au câştigat niciun meci din cele cinci disputate până acum în compania naţionalei noastre şi se pot lăuda cu foarte puţine victorii importante de-a lungul istoriei.

Afla mai multe despre: belarusromâniaandrei vochinandorra 

viewscnt
Articole similare