Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vochin răspunde Craiovei: ”Nu ştiu pe ce se bazează ei când cred că se poate juca pe 15 mai”

Andrei Vochin răspunde Craiovei: ”Nu ştiu pe ce se bazează ei când cred că se poate juca pe 15 mai”

Fotbal

Comentarii

U Craiova a emis un comunicat de presă în care a anunţat că propune ca Liga 1 să se reia în luna mai.

 U Craiova a emis un comunicat de presă în care a anunţat că propune ca Liga 1 să se reia în luna mai. Motivaţia celor de la Craiova vine din ideea că pandemia de coronavirus este abia la început în România: ”Clubul Universitatea Craiova propune reluarea campionatului începând cu data de 15 mai 2020. Este clar că această criză epidemiologică se află în România abia în faza de început, astfel încât data de 31 martie 2020 propusă pentru reluarea campionatului nu este fezabilă şi ne vom trezi într-o succesiune de amânări, fapt ce nu ar permite o organizare riguroasă a activităţii”

La Telekom Sport, Andrei Vochin a oferit o replică oficialilor olteni: ”E greu de estimat când şi cum se va termina. Mi-e greu şi mie să cred că va fi până la 31 martie. Acea dată se va decala dacă specialiştii vor oferi informaţii în acest sens. Nu ştiu dacă propunerea Craiovei e bună. În China lucrurile au început în decembrie, acum e martie, putem spune că nici în iunie nu se va juca, dacă o judeci aşa, din 3 în 3 luni. Una e China, unde regulile se pot impune din cauza dictaturii, alta e o societate democratică” a mărturisit Andrei Vochin la Telekom Sport. 

”Există un grup de lucru încă din momentul în care a apărut primul caz în România. Se întruneşte în fiecare dimineaţă, uneori şi de două ori pe zi, şi stabileşte ce măsuri se iau. Când se va constata că data de 31 martie n-are legătură cu reluarea campionatului, atunci, acest grup va lua în discuţie modalitatea de finaliza campionatul. Ţine mult şi de ce vine de la UEFA, nu doar de zona medicală” a mai spus Vochin, în cadrul emisiunii moderate de Silviu Tudor Samuilă.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare