Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andres Iniesta: ”Săptămâna viitoare voi anunţa decizia privind viitorul meu”

Andres Iniesta: ”Săptămâna viitoare voi anunţa decizia privind viitorul meu”
Comentarii

Căpitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, nu a dorit să confirme viitorul său transfer în China, dar a precizat că va anunţa săptămâna viitoare unde va evolua.

Autor al unui gol în finala Cupei Spaniei cu FC Sevilla, Iniesta a fost ovaţionat de întreg stadionul şi a încheiat meciul în lacrimi, aceasta fiind ultima sa finală la echipa catalană. "Este o zi emoţionantă, plină de emoţii. Săptămâna viitoare voi anunţa decizia. Ea este clară, dar...Orice decizie voi lua, va fi una personală", a spus Iniesta.

Internaţionalul spaniol, care a debutat la FC Barcelona în 2002, a anunţat în martie că se va pronunţa până la 30 aprilie pe tema unei oferte din China. Formaţia FC Barcelona a câştigat pentru a 30-a oară Cupa Spaniei, după ce a învins, sâmbătă, la Madrid, cu scorul de 5-0, echipa FC Sevilla, în finala competiţiei.

Golurile au fost marcate de Suarez ’14, ’40, Messi ’31, Iniesta ’52 şi Coutinho ’69 (penalti).

Pentru Lionel Messi şi Andres Iniesta, trofeul de sâmbătă este al 31-lea obţinut cu FC Barcelona. Ei au câştigat de opt ori campionatul Spaniei, de şapte ori Supercupa Spaniei, de patru ori Liga Campionilor, de şase ori Cupa Spaniei, de trei ori Supercupa Europei şi de trei ori CM a Cluburilor.

Afla mai multe despre: iniestabarcelona 

viewscnt
Articole similare