Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andriy Shevchenko, la ajungerea în România: ”Mircea Lucescu i-a ajutat pe jucătorii ucrainiei să progreseze. Suntem bucuroşi să fim la Bucureşti”

Andriy Shevchenko, la ajungerea în România: ”Mircea Lucescu i-a ajutat pe jucătorii ucrainiei să progreseze. Suntem bucuroşi să fim la Bucureşti”
Comentarii

Odată cu ajungerea naţionalei Ucrainei la Bucureşti înaintea Campionatului European, selecţionerul Andryi Shevchenko a susţinut o conferinţă de presă.

Naţionala Ucrainei a ajuns la Bucureşti, unde va disputa două dintre cele trei meciuri din grupele Campionatului European, împotriva Austriei şi Macedoniei de Nord. Cu Olanda, cea de a patra echipă din grupă, în formă proastă, trupa condusă de Andriy Shevchenko are şanse reale de a prinde fazele eliminatorii.

Însă, de abia ajunşi în România, selecţionerul nu se gândeşte încă la calificarea din grupă. Fostul Balon de Aur a dezvăluit că este fericit să fie la Bucureşti şi le-a mulţumit lui Florin Cernat şi Mircea Lucescu pentru ajutorul oferit. În plus, Shecvchenko a afirmat că speră la un parcurs bun de la baieţii săi, de care a fost mulţumit după stagiul de pregătire.

Andriy Shevchenko, la ajungerea în România

"Mircea Lucescu a făcut o treabă foarte bună în Ucraina, sunt două echipe care dau mulţi jucători la echipa naţională, Dinamo Kiev şi Sahtior Donetsk. Mircea Lucescu a lucrat la ambele echipe şi a reuşit lucruri importante cu amândouă. El i-a ajutat pe jucătorii ucraineni să progreseze.

Lucescu a venit să ne salute şi s-a oferit să ne ajute cu ce am avea nevoie. Am fost bine primiţi aici, suntem bucuroşi să fim la Bucureşti. Organizarea şi condiţiile de aici sunt foarte bune. Noi suntem în contact şi cu Florin Cernat, el ne ajută cu ce avem nevoie, este foarte amabil.

E presiune pentru că este faza finală a Campionatului European. Este nevoie de responsabilitate din partea jucătorilor, iar ei trebuie să se bucure de această presiune. Sunt mulţumit de cum a decurs pregătirea în aceste 21 de zile, am văzut prospeţime la jucătorii mei, aşa că sperăm într-un parcurs bun.

Olanda nu are posturi unde să aibă slăbiciuni. Are jucători de calitate, însă noi ne vom concentra în special asupra jocului nostru. Nu am pregătit ceva special pentru vreun adversar anume”, a declarat Andryi Shevchenko.

Afla mai multe despre: campionatul europeaneuro 2020andriy shevchenkoucraina 

viewscnt
Articole similare