You are here:

Ange Postecoglou, anunţ despre viitorul lui Radu Drăguşin. Ce se întâmplă cu fundaşul român al lui Tottenham

Ange Postecoglou, anunţ despre viitorul lui Radu Drăguşin. Ce se întâmplă cu fundaşul român al lui Tottenham

Premier League

Comentarii

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham Hotspur, a dat de înţeles că Radu Drăguşin va avea un rol important pentru londonezi în sezonul următor.

Radu Drăguşin a avut prestaţii solide în sezonul trecut, deşi nu a reuşit să se impună în ”11-le” lui Tottenham. Evoluţiile românului au fost apreciate de fanii englezi, care l-au asaltat pe jucător cu mesaje după parcursul bun al României de la EURO 2024.

Deşi s-a vehiculat că Drăguşin ar putea să plece de la Tottenham în această vară, Postecoglou a dezvăluit că se va baza pe român în sezonul următor.

"Nu a venit să joace un singur joc. Nu cred că împotriva lui Fulham (n.r. Înfrângerea din martie, scor 0-3) a fost mai bun sau mai rău decât oricine altcineva.

L-am semnat pe Radu pentru că îl vedem un jucător care poate să-şi aducă contribuţia în echipă. E pregătit, este disponibil, face parte din viitorul nostru", a spus Ange Postecoglou.

Radu Drăguşin a jucat 9 meciuri, un tottal de 429 de minute, în toate competiţiile sezonului la Tottenham Hotspur, fără gol sau pasă de gol.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: tottenhamange postecoglou 

viewscnt
Articole similare