Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angel Di Maria se retrage din naţionala Argentinei după Copa America din 2024

Angel Di Maria se retrage din naţionala Argentinei după Copa America din 2024
Comentarii

Angel Di Maria (35 de ani), mijlocaşul Argentinei, a declarat în cadrul emisiunii Todo Pasa de la postul de radio Urbana Play, că se va retrage din fotbalul internaţional în vara anului 2024.

Angel Di Maria se retrage din naţionala Argentinei după Copa America din 2024

„Am venit la Benfica (unde joacă în acest sezon) şi asta îmi oferă şansa de a continua cu echipa naţională şi de a juca la un nivel bun [...] Sper să particip la Copa America şi aceea va fi ultima (competiţie) pentru mine”, a spus el.

Cu 134 de selecţii şi 29 de goluri din 2008, Angel Di Maria a scris istorie pentru ţara sa, câştigând mai multe trofee importante (Cupa Mondială din 2022, Copa America 2021 şi Jocurile Olimpice 2008), marcând în fiecare finală.

  • 8 milioane de euro este cota de piaţă a jucătorului legitimat în prezent la Benfica, potrivit Transfermarkt.com

Lionel Messi, neînvins cu naţionala Argentinei de aproape un an. Ce a reuşit decarul în meciul cu Peru

Lionel Messi, decarul naţionalei Argentinei, îşi continuă parcursul perfect în preliminariile pentru CM 2026, după o victorie cu Peru, scor 2-0.

Jucătorul celor de la Inter Miami a fost decisiv în ultima partidă a campioanei mondiale, din preliminariile pentru CM 2026.

Messi a reuşit dubla în partida din deplasare cu Peru, iar Argentina rămâne neînvinsă de la eşecul suferit în grupele mondialului din Qatar, cu Arabia Saudită.

11 luni au trecut de la acel eşec surprinzător venit după un meci strâns între cele două echipe.

De atunci, naţionala antrenată de Lionel Scaloni nu a mai păşit greşit, a ajuns la 10 victorii în meciuri oficiale la rând.

Argentina se află pe primul loc în grupa pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2026, cu 12 puncte din 12 posibile.

Uruguay şi Brazilia completează podiumul, cu câte şapte puncte fiecare, după patru meciuri disputate.

Afla mai multe despre: angel di mariaargentinaretragere 

viewscnt
Articole similare