Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angelescu, Niculae şi Mihai Iosif, întâlnire de gradul 0 la Rapid! Pleacă antrenorul din Giuleşti? | EXCLUSIV

Angelescu, Niculae şi Mihai Iosif, întâlnire de gradul 0 la Rapid! Pleacă antrenorul din Giuleşti? | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a anunţat la Telekom Sport că urmează, miercuri, o întâlnire între el, Daniel Niculae şi Mihai Iosif pentru a stabili soarta atrenorului. Rapidul nu a mai câştigat de zece meciuri în Liga 1 şi a căzut pe locul 9 în clasament.

Angelescu, Niculae şi Mihai Iosif, întâlnire de gradul 0 la Rapid! Pleacă antrenorul din Giuleşti? | EXCLUSIV

Contactat de Telekom Sport, Victor Angelescu a vorbit la cald după înfrângerea suferită de giuleşteni în faţa FCU Craiova 1948, scor 3-2 în Bănie. Patronul din Giuleşti a anunţat că, miercuri, urmează o întâlnire importantă între el, Daniel Niculae şi Mihai Iosif.

Angelescu a lăsat de înţeles că Mihai Iosif ar putea fi dat afară de la Rapid miercuri, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Rapidul a ajuns pe locul 9 în clasament şi la 10 meciuri consecutive fără succes în acest sezon de Liga 1.

"Vedem miercuri, o să mă întâlnesc cu Nico şi Miţă. Vedem. Am zis că până la finalul sezonului regulat mergem aşa şi hotărâm după aceea. Sincer, nu pot să vă spun acest lucru (n.r. - dacă Mihai Iosif va fi dat afară miercuri). Trebuie să mă întâlnesc cu Daniel Niculae şi cu Mihai Iosif", a spus Victor Angelescu.

Omul cu banii de la Rapid a spus că nu se aştepta la această serie neagră din partea echipei, care începuse excelent sezonul de Liga 1: "Nu-mi imaginam, normal că nu se gândeşte nimeni. O să intrăm în play-out, eu zic că suntem o echipă de mijlocul clasamentului. O să vedem", a mai spus Victor Angelescu, la Telekom Sport.

FCU Craiova 1948 - Rapid 3-2, în Liga 1

FC U Craiova a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat: Baeten '72, Sidibe '74, Compagno '77 / Vojtus '58, Kait '81.

0-1, min. 58: Vojtus a înscris cu un şut din centrul careului, după o pasă a lui Rareş Ilie;

1-1, min. 72: Baeten, complet nemarcat, a înscris din interiorul careului mic, după un balon ricoşat şi după ce s-a aflat într-o poziţie suspectă de ofsaid;

2-1, min. 74: Bauza i-a pasat foarte bine în careu lui Sidibe, iar acesta a marcat de la opt-nouă metri cu un şut la colţul lung;

3-1, min '77: Compagno a marcat cu un şut din marginea dreaptă a careului de şase metri, după ce a interceptat o pasă trimisă greşit de portarul Horaţiu Moldovan;

3-2, min. 81: Kait a marcat spectaculos, cu un şut de la 20 de metri;

Au evoluat următoarele echipe:

FC U: R. Popa (Mogoşanu '63) - Negru, Kovacici, Diallo (Paramatti '64), Huyghebaert - Baeten, Albu - Sidibe (Ondaan '90+5), Bauza (Pop '79), Van Durmen - C. Bălan (Compagno '73). Antrenor Nocolo Napoli;

Rapid: H. Moldovan - Acuna, Săpunaru, Grigore, Goge - Sefer, Kait (Marzouk '84), Albu, Carnat (Alex Ioniţă '46) - Ilie, Vojtus. Antrenor Mihai Iosif.

Cartonaşe galbene: Mogoşanu '90+3 / Goge '54, Albu '85.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Iulian Călin

Observator: Aron Huzu, Romulus Gabor.

Afla mai multe despre: victor angelescurapidmihai iosifintalnireliga 1 

viewscnt
Articole similare