Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu a vorbit cu Gigi Becali şi a tras concluzia după ce fiul său a devenit antrenor la FCSB. Moment savuros: "Tatăl a fost mai bun"

Anghel Iordănescu a vorbit cu Gigi Becali şi a tras concluzia după ce fiul său a devenit antrenor la FCSB. Moment savuros: "Tatăl a fost mai bun"

FCSB

Comentarii

Marele antrenor al Stelei Bucureşti, Anghel Iordănescu, a tras prima concluzie, după ce Gigi Becali l-a numit pe fiul său, Edi Iordănescu, antrenor la FCSB.

Anghel Iordănescu, după ce fiul său a devenit antrenor la FCSB

Fostul selecţioner al României a confirmat, după ce a discutat cu Gigi Becali, că Edi Iordănescu a primit asigurările pe care le-a anunţat deja. "E satisfacţia că a venit la o echipă bună, mare. Am vorbit şi cu Gigi Becali şi i s-au dat asigurări că se vor întâmpla lucruri bune, conform contractului. Cu Gigi Becali am vorbit chiar în dimineaţa în care s-a finalizat contractul. Am avut bucuria de a-l auzi. A spus că Edi va avea decizia finală şi că el nu va mai lua decizii la nivelul echipei. M-am bucurat mult şi mi-am dat seama că Gigi vrea performanţă. Dar nu va fi suficient. Gigi Becali ar trebui să-i acorde susţinerea totală în această perioadă, una delicată, specială, până când echipa va înţelege şi va colabora cu va dori antrenorul. Antrenorul are nevoie de susţinerea patronului. E un moment mai greu pentru jucători şi pentru echipă", a declarat Anghel Iordănescu la Pro X. 

Tatăl principalului de la FCSB a susţinut că nu se va implica şi, oricum, Edward Iordănescu are ultimul cuvânt. El a oferit şi un moment savuros când a fost întrebat despre diferenţele dintre cei doi: "Nu se pune probleme aşa şi nu se poate discuta în acest sens (n.r. - să dea el sfaturi, să se implice). Un antrenor care se respectă ia deciziile singur. Un om poate veni cu o simplă părere, pentru că un om din afară nu cunoaşte problemele echipei. Dacă l-aş putea ajuta pe Edi, l-aş ajuta cu inima, dar cu lucruri generale. Vorbim mult despre fotbal, dar îl multe situaţii am văzut că decizia a fost alta decât sfatul meu. Se mai întâmplă să facă şi invers, dar toţi copiii mai fac asta. 

Tatăl a fost mai bun. Glumesc (n.r. - râde). Rămâne să vedem ce va fi. Să vorbesc serios. Îmi doresc să mă depăşească din toate punctele de vedete. Ar fi cea mai mare realizare a mea", a adăugat Iordănescu senior. 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbanghel iordanescugigi becaliedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare