Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu intervine în privinţa naţionalei! Fostul selecţioner i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi: "Trebuie să rămână"

Anghel Iordănescu intervine în privinţa naţionalei! Fostul selecţioner i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi: "Trebuie să rămână"

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei României, Anghel Iordănescu, e de părere că Mirel Rădoi ar trebui să rămână pe banca primei reprezentative.

Anghel Iordănescu îl susţine pe Mirel Rădoi

Selecţionerul cu care România s-a prezentat la EURO 2016, Anghel Iordănescu, a tras câteva concluzii, după meciurile de coşmar ale naţionalei. În acest moment, Mirel Rădoi ia în calcul şi o plecare de la naţională, dar acesta e susţinut de fostul selecţioner. 

De asemenea, Anghel Iordănescu a vorbit şi despre înfrângerea din Islanda, în urma căreia România a ratat prezenţa la EURO 2020:

"În momentul de faţă, Mirel Rădoi trebuie să rămână la echipa naţională. Trebuie să îşi ducă contractul până la capăt şi după cele două jocuri care vor veni el va fi cel care va hotărî. Eu sper ca răspunsul lui să fie pozitiv. 

Meciul din Islanda a fost un meci pe care l-am pierdut, nu am jucat, iar mental a fost foarte greu pentru jucători şi pentru Rădoi să îi determine şi să îi mobilizeze pentru celelalte două jocuri", a declarat Anghel Iordănescu.  

Afla mai multe despre: anghel iordanescuromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare