Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu, mesaj pentru rapidişti după eliminarea din Cupă: ”Au pierdut calificarea în Ghencea”

Anghel Iordănescu, mesaj pentru rapidişti după eliminarea din Cupă: ”Au pierdut calificarea în Ghencea”

Rapid

Comentarii

Rapid şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0. Cele două echipe clujene s-au calificat în sferturile Cupei.

Concluzia lui Anghel Iordănescu după ce Rapidul a fost eliminată din Cupă

La Botoşani, Universitatea Cluj nu a avut probleme cu lanterna roşie a campionatului. Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 5, apoi arbitrul a dictat penalti pentru oaspeţi, în minutul 32, iar Manu a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 35. Repriza secundă a adus şi al treilea gol al clujenilor, venit după un luft al lui Şeroni, greşeală de care a profitat Ianis Stoica, în minutul 60. Tabela a fost închisă de Fossati, în minutul 78. Cu victoria de la Botoşani, Universitatea Cluj a făcut 7 puncte şi a câştigat grupa B, calificându-se în sferturile Cupei României.

Pe stadionul Giuleşti, CFR Cluj a fost salvată în prima repriză de intervenţiile portarului Sava, care a scos în minutul 24 la dubla ocazie Borja Valle şi apoi Papeau. Oaspeţii au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Matei Ilie, iar giuleştenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 70, când Răzvan Sava a scos incredibil şutul lui Funsho. S-a încheiat fără gol în Giuleşti, scor alb care a avantajat echipa oaspete, CFR Cluj, calificată astfel în sferturile Cupei, de pe locul secund în grupa B, unde a adunat 5 puncte. Rapid s-a clasat pe locul al treilea, cu 5 puncte.

Într-un alt meci disputat în cadrul grupei B, CSA Steaua s-a impus cu 3-2 în deplasare, cu CSM Alexandria. Autorii golurilor au fost David Matei (min. 47) şi Chunchukov (min. 58 şi 86), în timp ce pentru gazde a înscris Simon, în minutele 88 şi 90+1. Steliştii s-au clasat pe locul al patrulea, cu 4 puncte.

Anghel Iordănescu a urmărit partida şi ştie unde a pierdut Rapidul calificarea. 

„Eu cred că Rapid a pierdut calificarea la meciul cu CSA Steaua pe Ghencea. Cred că era un obiectiv important pentru Rapid, aşa cum şi pentru CFR Cluj era important. În ceea ce priveşte jocul, prima repriză a fost echilibrată, iar Rapid a dominat în a doua. Poate şi merita să câştige”, a spus Anghel Iordănescu după meci. 

Afla mai multe despre: rapidcfr clujanghel iordănescucupa româniei 

viewscnt
Articole similare