Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu nu crede că Mirel Rădoi va pleca de la naţională! Ce a spus fostul selecţioner

Anghel Iordănescu nu crede că Mirel Rădoi va pleca de la naţională! Ce a spus fostul selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Anghel Iordănescu consideră că Mirel Rădoi va rămâne la echipa naţională, chiar şi după ultimele două meciuri pe care România le mai are de disputat în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu FRF. Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul. 

Anghel Iordănescu, fostul slecţioner al României, consideră că Rădoi va rămâne şi pentru meciurile de la Baraj. 

”Sincer, cred că Mirel Rădoi va rămâne şi pentru jocurile de la baraj!”

”Cred că nu era un moment potrivit să facă acel anunţ, aşa cum, sincer, cred că Mirel Rădoi va rămâne şi pentru jocurile de la baraj. Nu ştiu neapărat dacă ar fi normal, nu ştiu ce l-a detemrinat pe Mirel Rădoi să facă această afirmaţie. Una peste alta, e clar că între el şi Federaţie există o polemică. Sunt convins că Mirel Rădoi va continua şi după ultimul meci de calificare din această grupă, deci îl vom avea la baraj.

Este singurul în măsură, în momentul de faţă, care cunoaşte în amănunt fiecare element legat de naţională. Cunoaşte la perfecţie aproape tot ce înseamnă fiecare jucător în parte, selecţia şi cunoaşte punctele slabe şi puternice ale echipei noastre naţionale, deci Federaţia trebuie să meargă pe mâna lui Rădoi. După baraj vom vedea, nu cred că e cazul ca Mirel Rădoi să plece de la naţională”, a spus Anghel Iordănescu pentru PRO TV şi sport.ro.

România va evolua, acasă, cu Islanda, pe 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie.

Afla mai multe despre: românia-rădoi-anghel irdănescu 

viewscnt
Articole similare