Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu: „Pentru mine Steaua este CSA Steaua!”. Cum a încercat să îl impace pe Gigi Becali cu Armata

Anghel Iordănescu: „Pentru mine Steaua este CSA Steaua!”. Cum a încercat să îl impace pe Gigi Becali cu Armata

Superliga

Comentarii

Anghel Iordănescu (71 de ani) a dezvăluit că pentru el adevărata Steaua este CSA Steaua, nu actuala FCSB.

Fostul selecţioner nu are dubii în războiul dintre CSA Steaua şi FCSB. Iordănescu regretă însă că s-a ajuns aici şi spune că fotbalul românesc are de pierdut din cauza acestui conflict.

„Este trist şi dureros că s-a ajuns aici. Ambele părţi puteau să rezolve această situaţie. Este greu să gasesc vinovatul. Pentru mine Steaua este CSA Steaua! Este echipa unde am crescut şi m-am format de la 10 ani. Cine are dreptate îmi e greu să precizez eu, dacă adevărul e de partea Ministerului Apărării sau de partea lui Gigi Becali. Poate doar instanţele de judecată pot să decică”, a declarat Iordănescu.

CSA Steaua VS FCSB. Iordănescu a încercat să îi împace

Cel mai mare antrenor al secolului XX a vorbit despre cum a încercat să îi impace pe Becalie cu cei din Armată.

„Am încercat să fac în trecut un astfel de demers. Fiecare parte zice că are dreptate, din păcate pierde fotbalul, pierdem noi suporterii şi e mare păcat.

(n.r. despre cine ar putea veni să preia CSA, în contextul în care pentru a promova în prima ligă trebuie un investitor privat) Este un semn de întrebare, chiar nu ştiu. Până la urmă nu se poate să fie un club departamental la nivelul prime divizii. Am văzut că Gigi Becali a încercat prin toate mijloacele să se opună promovării. Din acest punct de vedere nu l-am înţeles. A ajuns la Steaua demult, la început nu se pricepea la fotbal, dar ulterior a stat cu noi, cu mine care eram antrenor şi s-a ataşat enorm de Steaua şi pe care a ajuns să o cumpere”
, a explicat fostul selecţioner, pentru Look Sport+.

Anghel Iordănescu a evoluat ca jucător doar la Steaua şi OFI Creta. El are în palmares două titluri de campion cu Steaua (1976, 1978), patru Cupe ale României (1970, 1971, 1976 şi 1979) şi Cupa Campionilor Europeni (1986), când îndeplinea şi funcţia de antrenor secund. De asemenea, el a evoluat de 57 de ori în echipa naţională marcând 21 de goluri.

  • 14 sezoane a jucat Iordănescu la Steaua

Afla mai multe despre: csa steauafcsbanghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare