Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu, propunere bombă după performanţa tricolorilor mici: ”Hagi, din nou la naţională!”

Anghel Iordănescu, propunere bombă după performanţa tricolorilor mici: ”Hagi, din nou la naţională!”

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner, Anghel Iordănescu crede că Ianis Hagi trebuie chemat la echipa mare. ”Generalul” a lăudat prestaţia ”tineretului” şi eforturile lui Gică Hagi de a reactiva fotbalul românesc.

Anghel Iordănescu crede că actuala generaţie de la Under 21 este una excelentă, dar că ea trebuie susţinută în aşa fel încât jucătorii să nu stagneze, ci să-şi continue ascensiunea: ”Cred că jucătorii trebuie felicitaţi, ei sunt viitorii mari fotbalişti ai echipei naţionale. Îi felicit şi pe Mirel Rădoi şi pe Daniel Isăilă. Este o performanţă deosebită pentru fotbalul nostru, pentru că ea demonstrează că fotbalul nostru încă produce. Să fim corecţi, o parte dintre jucătorii tineri care au apărut în ultima perioadă, atât la tineret cât şi la echipa mare au apărut datorită lui Gică Hagi. Cred însă că nu trebuie să ne grăbim, pentru că obligaţia lui Gică şi a noastră este ca aceşti jucători să nu stagneze, ci să-şi continuie ascensiunea” a explicat fostul selecţioner, în direct la Telekom Sport.

Meritele lui Gică Hagi nu au trecut neobservate nici de privirea atentă a ”generalului”: ”Hagi a realizat un lucru fabulos cu această Academie, de la câştigarea campionatului, până la promovarea acestor tineri la echipe de tradiţie sau la echipa naţională”

Mesajul Generalului: ”Ianis Hagi trebuie chemat la echipa mare!”

Despre fiul fostului mare jucător român, Anghel Iordănescu crede că Ianis trebuie deja chemat la echipa mare: ”Ianis a crescut enorm, cu tot cu lacunele lui, pentru că uneori ţine prea mult de minge, dar a crescut fantastic. Parcă ne e oarecum peste mână să recunoaştem că a progresat şi cred că ar trebui să fie în lotul lărgit al echipei mari. Măcar adus acolo între cei 22-25 de jucători din lotul mare. Are nevoie să simtă că este băgat în seamă. Am făcut şi eu asta, şi Lucescu şi Piţurcă. Asta îi stimulează pe jucători” a încheiat fostul selecţioner al României. 

Echipa de tineret a României este foarte aproape de calificarea la turneul final, după ce a învins, marţi, la Ovidiu, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa din Bosnia-Herţegovina, în Grupa 8 a preliminariilor Campionatului European din 2019. Au marcat Adrian Petre '16 şi Ianis Hagi '70.

Afla mai multe despre: anghel iordănescugheorghe hagiianis hagiechipa naţională 

viewscnt
Articole similare