Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu s-a convins după ce a văzut Rapid - CFR Cluj 1-4: „FCSB este campioana României cu Gigi Becali antrenor!”

Anghel Iordănescu s-a convins după ce a văzut Rapid - CFR Cluj 1-4: „FCSB este campioana României cu Gigi Becali antrenor!”

CFR Cluj

Comentarii

Anghel Iordănescu a fost prezent la derby-ul dintre Rapid şi CFR Cluj, câştigat de ardeleni, scor 1-4.

Anghel Iordănescu a dat verdictul după ce a văzut meciul dintre Rapid şi CFR Cluj

Fostul selecţioner al României a fost dezamăgit de prestaţia jucătorilor de la Rapid şi nu înţelege lipsa de constanţă din fotbalul românesc. Mai mult decât atât, Iordănescu a dat verdictul în lupta la titlu.

„Acum câteva etape, dacă nu mă înşel, Rapidul, pe Arena Naţională, a zdrobit FCSB-ul. Acum câteva zile, CFR-ul a fost zdrobită de Hunedoara, iar acum vine la Bucureşti şi zdrobeşte Rapidul.

Este o victorie meritată a CFR-ului, a jucat mai bine, a controlat jocul. Şi-a creat ocazii, dar nu mai poţi să analizezi, să înţelegi fotbalul românesc şi în mod special Rapiduleţul.

În primul rând este o problemă de mentalitate, de profesionalism. Jucătorii noştri suferă la capitolul mentalitate.

(n.r: Ce credeţi că se va întâmpla cu Bergodi?) Dacă mă iau cu ce se întâmplă în fotbalul românesc, şi cred eu că FCSB câştigă campionatul cu Gigi Becali antrenor, CFR-ul a câştigat cu doi antrenori puşi peste noapte, deci fără antrenor, iar Rapiduleţul a jucat cu domnul Bergodi. Analizaţi dumneavoastră şi trageţi concluziile”, a declarat Anghel Iordănescu după Rapid – CFR Cluj 1-4.

Dan Şucu, reacţie dură imediat după umilinţa cu CFR Cluj: „Prea mulţi băieţi de treabă la clubul ăsta!” Ce a spus despre Bergodi

Acţionarul giuleştenilor s-a declarat foarte dezamăgit de modul în care au evoluat rapidiştii şi a tras o concluzie dură. În opinia lui Dan Şucu, la Rapid există prea multă „bunătate”, motiv pentru care va lua atitudine. Cât despre soarta lui Cristiano Bergodi, omul de afaceri a declarat că nu vrea să ia o decizie la cald.

„Toţi rapidiştii sunt extrem de dezamăgiţi. Prea mulţi băieţi de treabă în club şi prea puţină fermitate. (n.r. Când veţi hotărî soarta lui Bergodi?) Nu vorbim la cald”, a fost reacţia scurtă, dar dură a lui Dan Şucu, imediat după finalul meciului dintre Rapid şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: anghel iordanescurapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare