Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu ştie de ce are nevoie FCSB-ul pentru a se redresa: ”Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod”

Anghel Iordănescu ştie de ce are nevoie FCSB-ul pentru a se redresa: ”Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut primul derby jucat cu Rapid în ultimii şase ani şi jumătate, scor 0-1, în urma autgolului marcat de Vinicius, în minutul 39.

Rapid a reuşit surpriza în derby-ul cu FCSB şi s-a impus, câştigând cu scorul de 1-0. Apărarea giuleşteană i-a ţinut la distanţă pe Tănase, Coman, Popescu şi Cordea şi a asigurat al cincilea meci fără gol primit de la revenirea în Liga 1, din cinci posibile.

Războiul declaraţilor dinaintea meciului a fost câlâştigat pe teren de băieţii lui Miţă Iosif, iar aroganţa jucătorilor ”roş-albaştri” i-a costat pe fotbaliştii lui Becali. Înfrângerea acestora a şocat câteva nume din lumea fotbalului românesc, printre care şi Anghel Iordănescu.

Fostul selecţioner al României a recunoscut că nu se aştepta la o victorie a giuleştenilor şi a afirmat că Gigi Becali trebuie să ”dea jos milităria din pod” pentru a o readuce pe FCSB pe drumul cel bun.

Anghel Iordănescu ştie de ce are nevoie FCSB-ul pentru a se redresa

”O surpriză, o surpriză la care nu mă aşteptam, am şi spus că FCSB este favorita, prin prisma valorii indviduale. Dar Rapidul a jucat cu suflet, a avut în spate o galerie fantastică, o atmosferă fantastică şi trei puncte importante pentru Rapid şi meritate.

Derby a fost doar ca titulatură şi ca atmosferă în tribună, atmosferă fantastică de ambele părţi, şi la FCSB şi la Rapid, mai puţin anumite momente şi sloganuri. Mai cred şi altceva, că Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod, au jucători talentaţi, dar numai cu talent nu poţi să câştigi.

(n.r. Se poate disciplină când schimbările se fac din faţa televizorului?) Nu ştiu. Asta întrebaţi-l pe Gigi Becali”, a declarat Anghel Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbrapid fcsbanghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare