Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ante Roguljic a semnat cu U Craiova! Rotaru: "E pariul nostru" | OFICIAL

Ante Roguljic a semnat cu U Craiova! Rotaru: "E pariul nostru" | OFICIAL
Comentarii

Ante Roguljic (25 de ani) a semnat cu U Craiova. Clubul oltean a anunţat, miecuri, mutarea pe reţelele sociale şi pe site-ul oficial.

Ante Roguljic a semnat cu U Craiova! OFICIAL

Ante Roguljic a semnat cu U Craiova până în 2025. "Bine ai venit, Ante Roguljic! Clubul Universitatea Craiova a semnat cu Ante Roguljic un contract valabil până în vara anului 2025. Îi dorim mult succes în familia alb-albastră!", se arată într-un comunicat oficial al U Craiova.

Mihai Rotaru: "Roguljic e pariul nostru!"

Patronul U Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit despre transferul lui Ante Roguljic cu o zi înainte ca acesta să devină oficial. Omul de afaceri a explicat că acesta va avea un contract pe patru ani, dar că oltenii pot renunţa la serviciile sale în iarnă dacă randamentul lui Roguljic nu va fi unul bun. Totuşi, Rotaru a dezvăluit că are mare încredere în Roguljic şi că acesta este pariul său şi al staffului.

"Ante a fost considerat un jucător promiţător din Croaţia când avea 17 ani. A ajuns la Ajax, i-au dat numărul 10, doar că impresarii s-au răzgândit şi au mai cerut un milion de euro. Nu a fost în regulă. S-a întors la RB Salzburg. Ultimii trei ani a fost căpitan la Trencin, cifre foarte bune. El are contractul pe patru ani, 3 ani şi 9 luni, până în 2024. Doar că noi avem o opţiune, în iarnă, să activăm acest contract. Putem rezilia dacă nu e în regulă, în iarnă. E pariul nostru", a spus Mihai Rotaru, la Pro X.

Afla mai multe despre: u craiovaoficialante roguljic 

viewscnt
Articole similare