Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anthony Joshua revine în ring. Când va lupta din nou fostul campion mondial de la categoria grea

Anthony Joshua revine în ring. Când va lupta din nou fostul campion mondial de la categoria grea

Box

Comentarii

Boxerul britanic Anthony Joshua, fost campion mondial la categoria grea, a anunţat pe contul său de Twitter că îl va înfrunta pe americanul Jermaine Franklin în cadrul unei gale care va avea loc la O2 Arena din Londra, pe 1 aprilie, informează AFP.

Joshua, care are în palmares 24 de victorii (22 prin KO) şi 3 înfrângeri, se pregăteşte să urce din nou în ring după două eşecuri consecutive în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, ultima dintre ele înregistrată anul trecut în luna august, în Arabia Saudită.

Fostul campion mondial originar din Watford a discutat mult timp cu compatriotul său Tyson Fury, actualul campion mondial al greilor, versiunea WBC, pentru organizarea unei luptei 100% britanice, însă cele două părţi nu au reuşit să ajungă la un acord.

Americanul Jermaine Franklin (28 ani), învingător în 21 dintre cele 22 de meciuri disputate (14 victorii prin KO), va fi aşadar primul adversar al lui Anthony Joshua în tentativa sa de a reveni la cel mai înalt nivel, în condiţiile în care ultima victorie a britanicului datează din 2020.

Joshua, în vârstă de 33 de ani, care are un gabarit impresionat (1,98 m, 110 kg), a fost văzut în public în luna noiembrie, cu ocazia meciului pierdut de Franklin în faţa lui Dillian Whyte, pe stadionul Wembley din Londra, la prima şi până în prezent sigura înfrângere a americanului.

Afla mai multe despre: box 

viewscnt
Articole similare