Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anton Petrea, îngrijorat după eşecul cu U Craiova 1948: ”Nu ştiu dacă jucătorii sunt bulversaţi”

Anton Petrea, îngrijorat după eşecul cu U Craiova 1948: ”Nu ştiu dacă jucătorii sunt bulversaţi”

Fotbal

Comentarii

U Craiova 1948 a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 1-0 (1-0), vineri, într-o partidă din etapa a 6-a a play-out-ului din Superligă.

  • Unicul gol al partidei a fost marcat de către William Baeten, în minutul 45. Dragoş Albu a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 65.

Anton Petrea, după meciul cu U Craiova 1948: ”Vom vedea după aceste trei jocuri unde suntem”

În urma acestui rezultat, U Craioav 1948 a rămas lider în play-out, cu 31 de puncte în timp ce Chindia rămâne pe locul 13, unul de baraj, cu 22 de puncte.

A fost un meci greu, împotriva unei echipe preocupate de joc, de posesie, care destabilizează uşor orice apărare, buni în duelurile unu versus unul.

Ne-am descurcat destul de bine, dar a apărut şi acea accidentare a lui Perianu. Sper să fie ok, pentru că şi aşa suntem puţini. Şi în zece oameni am avut câteva ocazii. Nu am avut luciditate şi concentrare. Dacă nu reuşeşti să marchezi, e greu să pleci cu puncte.

Nu ştim, sperăm să ajungem acasă şi să ne refacem cât mai repede, să vedem care e situaţia. Preocuparea mea principală e să refacem jucătorii. Timpul nu e de partea noastră. Sper ca staff-ul medical să mă ajute şi să îi refacă pe câţiva dintre ei.

Nu neapărat că se schimbă norocul. Nu poţi să nu speri până la final. Noi am primit gol după un aut. Căbuz e un portar care se pregăteşte foarte bine, e şi inspiraţia lui. Mă bucur că a apărat penalty-ul, a dat încredere echipei.

(n.r. - despre faza în care un membru al staff-ului oltean a fost eliminat) Nu am mai văzut să intre un membru din staff-ul echipei în teren să îi arate arbitrului unde a fost faultul. A fost un moment de uluială şi amuzant pentru mine.

Nu avem ce să pregătim. Ştim programul, ştim adversarii. Sunt deasupra noastră, se luptă pentru locuri de baraj, dar nu vrem să ne facem planul de acum. Vom vedea după aceste trei jocuri unde suntem şi ce vom face în continuare.

Nu ştiu dacă jucătorii sunt bulversaţi, dar preocuparea lor principală ar trebui să fie la joc. Că se ia o decizie care te dezavantajează ar trebui să te ambiţioneze. Se greşeşte, vreau să cred că nu sunt intenţionate. Sistemul VAR ar trebui să ajute, nu să încurce mai mult”, a declarat Anton Petrea, la finalul meciului cu U Craiova 1948.

VIDEO: Rezumat U Craiova 1948 - Chindia 1-0

 

Afla mai multe despre: anton petreau craiova - chindia 

viewscnt
Articole similare