Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Sefer a răbufnit după ce a fost lăsat în afara naţionalei de Emil Săndoi: ”Sunt alte interese! Mă doare”

Antonio Sefer a răbufnit după ce a fost lăsat în afara naţionalei de Emil Săndoi: ”Sunt alte interese! Mă doare”

Echipa națională

Comentarii

România U21 se pregăteşte pentru participarea la turneul final EURO U21 2023, care va avea loc în România şi Georgia.

Antonio Sefer a răbufnit după ce a fost lăsat în afara naţionalei de Emil Săndoi: ”Sunt alte interese! Mă doare” 

România U21 se pregăteşte pentru participarea la turneul final EURO U21 2023, care va avea loc în România şi Georgia. Naţionala face parte din Grupa B la Euro 2023 U21, alături de Ucraina, Croaţia şi Spania.

Cu câteva zile înaintea debutului competiţiei, Emil Săndoi a definitivat lotul cu care reprezentativa de tineret va participa la turneul final. Antonio Sefer a fost lăsat pe dinafară, motiv pentru care a răbufnit.

”E un pas înainte, chiar dacă nu am fost convocat nici la tineret din păcate, nu ştiu de ce. Mă doare acest lucru, pentru că am fost la echipa mare şi apoi nici măcar la tineret nu am mai fost. Probabil sunt alte interese.

Nu vreau să intru în discuţii, pentru că nu sunt genul de jucător care să intre în polemici cu cineva, dar este un semnal de alarmă. Nu sunt eu singurul jucător care spune aşa ceva. Şi Cîrjan are nişte dubii, nu suntem singurii.

Sperăm ca lucrurile să revină la normal. Acolo sunt cei mai buni din România. Am încredere în fiecare jucător. Au potenţial mare, cu siguranţă vor face o treabă bună.

Nu am vorbit cu dânsul (n.red. Emil Săndoi) absolut nimic. Îi respect decizia, nu am nimic împotrivă, dar e o durere, pentru că am fost de mic la naţională, de la under-15 până la echipa mare, am fost la Jocurile Olimpice, dar astea sunt alegerile în viaţă şi va trebui să mă adaptez la situaţie”, a declarat Antonio Sefer pe aeroport înainte de plecarea spre Hapoel Beer Sheva, echipă cu care a semnat. 

Lotul final al României U21 pentru EURO 2023

  • Portari: Ştefan Târnovanu (FCSB), Mihai Popa (FC Voluntari), Andrei Gorcea (Universitatea Cluj).
  • Fundaşi: Alexandru Pantea (FCSB), Bogdan Racoviţan (Rakow / Polonia), Mihai Lixandru (FCSB), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Victor Dican (FC Botoşani), Andrei Borza (Farul), Valentin Ţicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi);
  • Mijlocaşi: Dragoş Albu (U Craiova 1948), Alexi Pitu (Bordeaux / Franţa), Constantin Grameni (Farul), Alexandru Işfan (Universitatea Craiova), Adrian Mazilu (Farul), Valentin Mihăilă (Parma), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Vlad Pop (U Craiova 1948);
  • Atacanţi: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul / Fiorentina).

 

Afla mai multe despre: antonio seferemil săndoinaţionala românieieuro u21 

viewscnt
Articole similare