You are here:

Antrenament inedit pentru Belgia după eşecul surprinzător cu Slovacia. Decizia luată de selecţioner cu patru zile înaintea meciului cu România

Antrenament inedit pentru Belgia după eşecul surprinzător cu Slovacia. Decizia luată de selecţioner cu patru zile înaintea meciului cu România
Comentarii

Naţionala Belgiei, învinsă surprinzător luni de Slovacia (0-1), în meciul său de debut la EURO 2024, şi-a reluat marţi dimineaţă pregătirile în vederea următoarei sale partide din Grupa E, împotriva României, programată sâmbătă la Koln.

După eşecul de la Frankfurt, belgienii s-au întors în noaptea de luni spre marţi în cantonamentul de la Freiberg la bordul unui autocar, iar în cursul dimineţii de marţi s-au prezentat pe terenul de antrenament, pentru o şedinţă de pregătire deschisă presei în primul sfert de oră.

La acest antrenament matinal au participat doar doisprezece jucători, selecţionerul Domenico Tedesco dorind să-i menajeze pe titularii care au evoluat împotriva Slovaciei.

Doi portari şi zece jucători de câmp s-au antrenat marţi dimineaţă sub comanda lui Tedesco: Matz Sels, Thomas Kaminski, Jan Vertonghen, Arthur Theate, Maxim De Cuyper, Charles De Ketelaere, Arthur Vermeeren, Aster Vranckx, Johan Bakayoko, Youri Tielemans, Lois Openda şi Dodi Lukebakio. Ultimii patru au intrat în joc pe parcursul meciului de la Frankfurt.

Rezervă la partida cu slovacii, fundaşul Axel Witsel şi-a continuat recuperarea în sală, după o leziune inghinală, neparticipând la antrenamentul colectiv.

Afla mai multe despre: belgiaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare