Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenamente fără lumină şi printre bombardamente. Mircea Lucescu, dezvăluiri şocante în urma războiului din Ucraina

Antrenamente fără lumină şi printre bombardamente. Mircea Lucescu, dezvăluiri şocante în urma războiului din Ucraina
Comentarii

Mircea Lucescu s-a plâns de problemele pe care le întâmpină echipa sa, din cauza războiului din Ucraina. Antrenorul român a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo Kiev se pregătesc în condiţii precare, printre bombardamente, antrenamente fără iluminat şi cu o organizare haotică din cauza situaţiei dificile.

Duminica trecută, echipa din capitala Ucrainei s-a relansat în campionatul intern după ce a învins-o pe Ruh Lvov, dar meciul a fost întrerupt de o alarmă care a obligat pe toată lumea să intre la adăpost timp de o oră şi jumătate.

A doua zi, bombardamentele ruse au surprins jucătorii în timp ce se pregăteau să înceapă antrenamentul. Şedinţa a fost anulată, iar echipa a plecat rapid spre oraşul polonez Cracovia. La sosirea la destinaţie, după un traseu de şapte ore, echipa nu a găsit un teren iluminat pentru a se antrena.

"Să te antrenezi fără lumină, acest lucru îţi exersează concentrarea, atenţia şi colaborarea", a mai spus Mircea Lucescu.

Echipa antrenorului român, ultima din grupa sa în Europa League după trei înfrângeri, este obligată la victorie joi, cu Rennes, iar antrenorul român crede că acest lucru este posibil, în ciuda plecării jucătorilor străini, a accidentărilor, a deplasărilor continue şi a tensiunilor legate de conflict.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare