Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor la CFR, suporter pe viaţă al Stelei: "E echipa mea de suflet!"

Antrenor la CFR, suporter pe viaţă al Stelei: "E echipa mea de suflet!"

Superliga

Comentarii

Derby-ul etapei se va disputa în Gruia, acolo unde două dintre candidatele la titlu se vor afla faţă în faţă într-un meci aşteptat cu mare interes de către microbişti.

“Pentru mine e un meci special, pentru că am jucat acolo, am câştigat trofee importante, am jucat în Europa. Ştiu foarte bine ce înseamnă Steaua, echipa mea de suflet! Marea favorită la câştigarea campionatului este doar Steaua! Au cei mai buni jucători români şi străini. Au fotbalişti în lot de la ultimele două campioane. Singura echipă din campionat care bagă bani mulţi în transferuri.

Doar Steaua poate pierde acest campionat, n-are cine să-l câştige! Eu zic că dacă îşi fac două echipe diferite, câştigă la pas titlul! Au câte trei jucători pe post, deci e clar că sunt cea mai bună şi cea mai puternică echipă din Liga 1. Dacă mă gândesc rapid cred că în acest moment au cel mai bun lot din ultimii ani. Mult peste echipa care a eliminat-o pe Ajax şi care a învins-o pe Chelsea la Bucureşti. Cred că e imposibil să piardă campionatul”, spune Petrescu.

CFR şi FCSB s-au mai întâlnit de 46 de ori în Liga 1, de 11 ori s-au impus clujenii, de 15 ori au încheiat la egalitate, iar 20 de jocuri s-au terminat cu victorii pentru "roş-albaştrii".

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescusteauafcsbsuporterlaudemesajpatron 

viewscnt
Articole similare