Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Antrenor la Real Madrid sau la Barcelona?” Gică Hagi a răspuns fără ezitare

”Antrenor la Real Madrid sau la Barcelona?” Gică Hagi a răspuns fără ezitare

Real Madrid

Comentarii

Jurnaliştii spanioli de la ”Marca” au stat de vorbă cu Gică Hagi, după ce acesta a reuşit să cucerească titlul Superligii cu Farul Constanţa.

”Regele” a oferit un amplu interviu ibericilor, în care a vorbit despre ambiţiile sale, dar şi despre alte aspecte din fotbalul românesc.

Gică Hagi n-a putea alege între Barca şi Real Madrid

Gică Hagi a recunoscut că se gândeşte serios să preia o echipă din străinătate, cu ambiţii la fel de mari precum ale sale, alături de care să încerce să câştige trofee. Adică, să repete reuşitele din perioada în care era jucător, acum, ca antrenor.

”(n.r. - Ai foarte mult succes în România, dar vrei să progresezi şi să vii în La Liga într-o zi? Sau te simţi mai bine acolo unde eşti acum?) Am spus-o deja. De ce să nu repet şi ca antrenor ce am reuşit ca jucător? Sunt în România, dar sunt deschis către orice oferte. Să vedem ce se va întâmpla, în fotbal lucrurile se pot schimba de la o zi la alta”, a declarat Hagi.

Întrebat pe cine ar prefera să antreneze, între Real Madrid şi Barcelona, dacă ar avea ocazia, Gică Hagi a ales să ofere un răspuns diplomatic, conştient, totuşi, că este un drum lung până la acel moment, dar şi din dorinţa de a nu-şi neglija una dintre formaţiile pentru care a jucat.

”(n.r. - Ce ai alege să antrenezi, Real Madrid sau Barcelona?) Vorbim despre vise, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am jucat la ambele echipe, le iubesc pe amândouă. Nu se ştie niciodată, dar trebuie să o luăm pas cu pas”, a completat ”Regele”.

Afla mai multe despre: hagireal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare