You are here:

Antrenorul a confirmat! A luat titlul cu FCSB, dar a semnat cu o altă echipă din Superliga: ”Este adevărat”

Antrenorul a confirmat! A luat titlul cu FCSB, dar a semnat cu o altă echipă din Superliga: ”Este adevărat”

Superliga

Comentarii

Ovidiu Popescu a plecat de la FCSB şi a semnat cu Universitatea Cluj.

Universitatea Cluj a învins-o pe Oţelul în deplasare, scor 2-0, iar ”Şepcile roşii” vor juca finala barajului pentru accederea în Conference League, pe terenul lui CSU Craiova.

Transfer de top făcut de Universitatea Cluj. ”Şepcile roşii” au semnat un campion al României cu FCSB

La finalul jocului, Ioan Ovidiu Sabău şi-a lăudat jucătorii pentru evoluţia din partida de la malul Dunării şi a dat de înţeles că, într-adevăr, Ovidiu Popescu a semnat cu Universitatea Cluj.

„Sunt foarte bucuros pentru că am rămas în cursă pentru calificarea în Conference League. Am putea încheia sezonul senzaţional. Pentru noi ar fi o performanţă extraordinară pentru acest club, pentru jucători, pentru mine. Am ajuns până aici şi trebuie să credem în noi.

N-am reuşit să credem în noi suficient în prima repriză. Aveam nevoie să ţinem mai mult de minge, să ieşim mai mult la joc. Oţelul a căzut fizic după 30 de minute, era normal, au încercat la începutul meciului să marcheze gol, să-şi uşureze munca. Au jucat 3 jocuri într-o săptămână, nu e uşor. Trebuia să avem multă răbdare. În repriza a doua au venit acele contratacuri

La pauză a fost o discuţie mai aprinsă. Le-am spus jucătorilor că pot mult mai mult, că este păcat că au ajuns până aici şi să ratăm iarăşi un obiectiv şi să pierdem bani. În prima repriză am dat senzaţia că suntem în vacanţă. Cred că informaţiile despre Ovidiu Popescu sunt adevărate (n.r. a semnat cu U Cluj). Mi-aş dori să rămână Chipciu şi Nistor, dar e alegerea lor”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, după Oţelul - ”U” Cluj 0-2.

În vârstă de 30 de ani, Ovidiu Popescu a bifat 36 de meciuri în toate competiţiile pentru FCSB în acest sezon şi a fost unul dintre artizanii titlului cucerit de roş-albaştrii.

”Lampard” a fost transferat de FCSB de la ACS Poli Timişoara în vara lui 2016, în schimbul sumei de 200.000 de euro. În opt sezoane în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru, Popescu a câştigat un titlu, două Cupe ale României şi a bifat 248 de meciuri pentru proaspăta campioană a României,

Afla mai multe despre: u clujoţeluldorinel munteanufcsb 

viewscnt
Articole similare