Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Academicii Clinceni a vorbit după 2-8 cu Farul Constanţa! ”Până la urmă, tot 3 puncte am pierdut!”

Antrenorul Academicii Clinceni a vorbit după 2-8 cu Farul Constanţa! ”Până la urmă, tot 3 puncte am pierdut!”

Academica Clinceni

Comentarii

Formaţia Farul Constanţa a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 8-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci restanţă din etapa a XXIII-a a Ligii 1.

Au marcat: Aghoul ’26 (penalty), Holzmann ’78 / Betancor ’13 (penalty), ’83, Iancu ’18, Grameni ’28, Nedelcu ’55, Petre ’74, Boboc ’80, Moldoveanu ‘86. La finalul partidei, antrenorul Academicii Clinceni, Florin Stângă, a încercat să explice înfrângerea echipei sale. El a spus că este un rezultat dureros, dar acest lucru îi poate ambiţiona pe elevii lui. 

”Până la urmă, tot 3 puncte am pierdut!”

”Asta e viaţa! Ce nu te omoară, nu te doboară. Asta e, am de învăţat. Până la urmă, am pierdut un meci, tot 3 puncte am pierdut, scorul e dureros, dar poate asta ne ambiţionează şi ne determină facem lucrurile mai bine şi să fim mai responsabili.

E clar că e un şoc, dar aşa e în viaţă, mai sunt si şocuri şi surpize. Nu mi-e ruşine, suntem în sport, o să muncim mai mult, o să încercăm să reglăm lucrurile, nu a ieşit astăzi, e dureros că e primul meci în Liga 1”, a spus Florin Stângă, antrenorul Academicii Clinceni. 

Meciul a fost programat iniţial pe 29 ianuarie, dar a fost amânat după ce mai mulţi jucători de la echipa ilfoveană au fost infectaţi cu Covid-19.  

Afla mai multe despre: clinceni-farul stângă 

viewscnt
Articole similare