You are here:

Antrenorul Borussiei Dortmund, marcat de înfrângerea cu Real Madrid: ”Greu de gestionat”

Antrenorul Borussiei Dortmund, marcat de înfrângerea cu Real Madrid: ”Greu de gestionat”

Fotbal internațional

Comentarii

Echipa spaniolă Real Madrid a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 5-2, gruparea germană Borussia Dortmund, în faza a doua a Ligii Campionilor. Borussia a condus cu 2-0 la pauză.

Discursul lui Nuri Sahin după înfrângerea cu Real Madrid

Borussia Dortmund a fost învinsă de Real Madrid, scor 2-5, în cadrul etapei a treia din ”faza ligii” UEFA Champions League. 

După meci, Nuri Sahin, antrenorul Borussiei Dortmund, a încercat să explice decăderea elevilor săi din cea de-a doua parte. 

”În prima repriză am jucat foarte bine, am găsit soluţii cu mingea şi am marcat două goluri frumoase. Ne-am promis că vom fi mai rapizi la unu contra unu, dar nu am reuşit, iar când ei au marcat două goluri într-o perioadă atât de scurtă de timp a fost greu de gestionat. Celelalte goluri sunt doar o pastilă amară de înghiţit

În prima repriză nu ne-am limitat la a ataca şi a marca, ci am găsit confortabil să avem şi să folosim posesia. Dar sunt puţini jucători capabili să facă ce ne-a făcut Vinicius acolo. Trebuie să tragem învăţături importante şi, în general, ne-am apărat foarte prost în seara asta.

Gittens a jucat o primă repriză bună, dar nu am reuşit să-l blocăm cum trebuie pe Rodrygo şi am vrut să fac ceva în privinţa asta. Am fost împinşi înapoi, dar nu am fost capabili să ne punem în aplicare strategia atunci când l-am scos pe Gittens”, a spus Nuri Sahin, potrivit UEFA.

Afla mai multe despre: real madridborussia dortmundnuri sahin 

viewscnt
Articole similare