Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Bosniei a anunţat înaintea meciului cu România că vrea să joace cu mai multe rezerve: ”Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci dificil!”

Antrenorul Bosniei a anunţat înaintea meciului cu România că vrea să joace cu mai multe rezerve: ”Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci dificil!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

În ultima etapă din grupă, România întâlneşte liderul Bosnia şi are nevoie de un rezultat mai bun decât al Finlandei, care se deplasează în Muntenegru pentru a nu retrograda în Liga C.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, antrenorul Bosniei, Ivaylo Petev, a dezvăluit că va arunca în luptă la meciul contra României jucători care au prins puţine minute în ultimul meci jucat contra celor din Muntenegru. 

De asemenea, selecţionerul spune că gazonul este de slabă calitate pe arena din Giuleşti, chiar dacă a fost schimbat recent. 

”Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci dificil!”

”Bineînţeles, obiectivul nostru este să câştigăm şi mă bucur că şi jucătorii gândesc la fel. Ne-am asigurat primul loc în grupă, iar atmosferă la echipă este excelentă.

Mâine vor primi o şansă jucătorii care au evoluat mai puţin până acum. Dar nu luăm în calcul decât să luăm cele trei puncte.

Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci dificil. România are jucători buni, am văzut asta şi la Zenica. Cred că va fi un meci de calitate, într-o atmosferă frumoasă.

Sunt încântat de jucători, sunt mari profesionişti, iar rezultatele au venit firesc. Am mai multe idei în privinţa sistemului de joc pe care îl voi folosi împotriva României, vom vedea.

Gazonul nu se prezintă în condiţii ideale. Dar, indiferent de această situaţie, gazonul este la fel şi pentru noi, şi pentru ei”, a spus Ivaylo Petev, la conferinţa de presă, potrivit radiosarajevo.ba.

Afla mai multe despre: echipa naţională-bosnia-ivaylo petev 

viewscnt
Articole similare