Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a discutat recent cu Daniel Niculae: ”Ştie foarte bine care e filosofia mea şi filosofia clubului!” EXCLUSIV

Antrenorul care a discutat recent cu Daniel Niculae: ”Ştie foarte bine care e filosofia mea şi filosofia clubului!” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae, oficialul de la Rapid, a recunoscut că a discutat recent cu Răzvan Lucescu.

Echipa din Giuleşti a trecut prin momente grele. A retrogradat şi a fost nevoită să o ia de la capăt. 

Totuşi, Rapid a reuşit să se ridice. Echipa a promovat în Liga 1, iar anul trecut a evoluat în play-out. În acest sezon, lucrurile s-au schimbat radical. La echipă a venit acţionar omul de afaceri Dan Şucu, care a promis buget mare şi schimbări majore în club. 

Rezultatele au fost vizbile. Rapid este una dintre cele mai în formă echipe din campionat. Chiar dacă au pierdut marele derby cu FCSB, giuleştenii sunt pe locul 2 în clasament, fiind la 8 puncte în spatele celor de la Farul Constanţa. 

Răzvan Lucescu a pregătit-o în trecut pe Rapid. De asemenea, antrenorul este în relaţii bune cu Daniel Niculae. Fostul atacant a dezvăluit că a discutat recent cu fostul selecţioner, iar acesta i-a urat baftă în actualul sezon din Superligă. 

”Ştie foarte bine care e filosofia mea şi filosofia clubului!”

”Am schimbat câteva mesaje destul de recent cu Răzvan. Este prins. Este un antrenor care nu se dezlipeşte de meserie în sine, de aceea are şi rezultatele pe care le are.

Ştie foarte bine care e filosofia mea şi filosofia clubului pe care vrem s-o implementăm. Mi-a urat multă baftă, că ne ţine pumnii si că e alături de noi”, a declarat Daniel Niculae, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: rapid-daniel niculae-răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare