Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a făcut senzaţie în Liga 1 ştie ce atuu are Pintilii la FCSB: ”Are o relaţie bună cu Becali şi MM Stoica!”

Antrenorul care a făcut senzaţie în Liga 1 ştie ce atuu are Pintilii la FCSB: ”Are o relaţie bună cu Becali şi MM Stoica!”

FCSB

Comentarii

Ilie Poeneru a vorbit despre Mihai Pintilii, omul care a reuşit să o învingă pe CFR în Superligă.

Scandalul din jurul licenţelor de antrenor din Superligă s-a mai liniştit în ultima vreme, după ce, iniţial, Lucian Burchel părea să fi pornit un război cu ”delegaţii” şi ”secunzii” de prin România.

Deocamdată, nicio decizie nu a fost luată în cazul lui Mihai Pintilii, iar FRF transmitea acum scurt timp că nici nu se va lua vreuna, întrucât acesta nu ar încălca regulamentul.

Deşi toată lumea ştie că el este cel care o pregăteşte pe vicecampioană, în acte tot Leo Strizu figurează ca antrenor principal, iar, oficial, chiar aceasta este funcţia sa.

În acest context, LPF a făcut o gafă de proporţii în urma acestei etape, după ce l-a desemnat pe Mihai Pintilii, delegatul FCSB-ului, cel mai bun antrenor al etapei.

Ilie Poenaru a comentat despre situaţia lui Mihai Pintilii. Fostul antrenor de la Clinceni susţine că tehnicianul FCSB-ului ar avea un avantaj, deoarece are o relaţie bună cu Gigi Becali şi MM Stoica. 

”Are o relaţie bună cu Becali şi MM Stoica!”

”El, prin tot ceea ce se întâmplă la FCSB, a avut această şansă de a prelua din mers. Şansa lui a fost că, fiind acolo, imediat după ce a terminat şi cariera de jucător, a ştiut cam tot ce se întâmplă acolo şi ştie să gestioneze lucrurile.

Probabil că şansa lui mare a fost că a lucrat cu toţi antrenorii care au trecut pe acolo în această perioadă şi a văzut ce s-a făcut bine, ce s-a făcut rău, ce s-a lucrat.

Poate şi relaţia pe care o are cu Gigi Becali, relaţia pe care o are cu MM, are o relaţie bună cu jucătorii şi a ştiut ce să schimbe.

Asta îl ajută foarte mult. Referitor că nu are actele necesare, asta e şansa lui. Am văzut că sunt cazuri şi în Franţa, şi în Portugalia şi cluburile plătesc o amendă”, a spus Ilie Poenaru, potrivit AS.ro.

Afla mai multe despre: ilie poeneru-mihai pintilii-fcsb 

viewscnt
Articole similare