Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care ar spune "da" Barcelonei: "Vrea să vină şi clubul ştie asta!"

Antrenorul care ar spune "da" Barcelonei: "Vrea să vină şi clubul ştie asta!"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (41 de ani), antrenorul lui Al Sadd, e favoritul fanilor la înlocuirea lui Ronald Koeman, sub cârma căruia echipa traversează un moment foarte slab de formă. Fostul mijlocaş de legendă de pe Camp Nou e dispus să vină să antreneze pe Camp Nou, însă Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, nu e convins că Xavi e varianta perfectă pentru banca blaugrana.

Antrenorul care ar spune "da" Barcelonei: "Vrea să vină şi clubul ştie asta!"

Joan Laporta caută de mai mult timp un antrenor cu care să-l înlocuiască pe Ronald Koeman, cel care mai are contract cu catalanii până în vara lui 2022. Rând pe rând, variantele la care Laporta a apelat au picat, fiind doriţi Ten Hag, Pirlo, Roberto Martinez, Tuchel sau Flick. Toţi au refuzat, iar Xavi a rămas singurul care ar spune "da", potrivit jurnalistului Javi Miguel de la ziarul AS.

Potrivit sursei citate, nu au existat contacte oficiale între Xavi şi club, doar prin intermediari. Xavi a transmis că e gata să spună "da" şi să vină să antreneze Barcelona în ciuda situaţiei grea, după ce şi-a "făcut mâna" la Al Sadd, în Qatar. "Xavi e gata să vină şi să preia Barcelona, iar clubul ştie asta!", susţine Javi Miquel.

Laporta nu e convins de Xavi, pe care-l consideră lipsit de experienţă

Preşedintele Barcelonei caută de mai mult timp un antrenor cu care să-l înlocuiască pe Koeman, din cauza rezultatelor proaste pe care echipe le înregistrează sub comanda sa, doar că nu a găsit pe cineva disponibil să vină acum să redreseze "corabia". Doar că nici Xavi nu e o varianta pe placul lui Laporta. Şeful de pe Camp Nou îl consideră pe Xavi, cu care are o relaţie foarte bună, lipsit de experienţă şi şi-ar dori să găsească un nume mai experimentat, care să implementeze un fotbal modern pe Camp Nou.

Xavi antrenează în Qatar, la Al Sadd, din vara lui 2019 şi mai are contract cu qatarezii până în 2023. În vechea înţelegere, Xavi avea o clauză care-i permitea să plece dacă Barcelona îl dorea, dar în noul contract aceasta nu a mai fost adăudată. Totuşi, potrivit presei internaţionale, cei de la Al Sadd nu s-ar opune dacă Xavi şi-ar dori să plece pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: xaviantrenorbarcelonajoan laporta 

viewscnt
Articole similare