Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care nu-i spune "nu" lui Adrian Mititelu, în cazul unei oferte: "M-am simţit foarte bine". A lucrat deja la FCU Craiova 1948 | EXCLUSIV

Antrenorul care nu-i spune "nu" lui Adrian Mititelu, în cazul unei oferte: "M-am simţit foarte bine". A lucrat deja la FCU Craiova 1948 | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, caută antrenor pentru echipă - cu care să-l înlocuiască pe italianul Nicolo Napoli pentru a 10-a oară, iar Nicolae Dică (43 de ani) nu ar spune "nu" unei reveniri în Bănie. Fostul fotbalist a lucrat deja în acest sezon la echipa patronată de Mititelu.

În direct la Orange Sport, Nicolae Dică a vorbit despre perioada petrecută la FCU Craiova 1948 şi a spus că "orice e posibil" când a fost întrebat despre o eventuală revenire la clubul "alb-albastru". Antrenorul a stat pe banca echipei pentru o scurtă perioadă în acest sezon.

Nicolae Dică nu exclude varianta revenirii la FCU Craiova 1948: "Orice e posibil. M-am simţit foarte bine"

Apele de la FCU Craiova 1948 nu sunt deloc liniştite, cu scandalul dintre patronul Adrian Mititelu şi fiul Adiţă în prim-plan. Omul de afaceri din Oltenia caută antrenor cu care să-l înlocuiască pe Nicolo Napoli, revenit pe banca echipei pentru a 10-a oară, dar care pare că n-are viitor.

Nicolae Dică, fost antrenor şi jucător la FCSB, nu ar spune "nu" ocaziei de a lucra din nou cu Adrian Mititelu la FCU Craiova 1948. Mai mult, "Nic" a dezvăluit că s-a simţit foarte bine în Bănie şi că 10 jucători i-au dat mesaje atunci când a fost dat afară de patronul echipei.

"Au antrenor acum. Nu ştiu, orice e posibil, v-am spus că o lună de zile mi-am făcuit meseria de antrenor, am pierdut două jocuri în minutul 85, cu Sepsi şi U Cluj, dar eu acolo cu jucătiorii m-am simţit bine, am primit mesaje de la 10 jucători  după ce am plecat şi nu mi s-a mai întâmplat. Dacă rămâneam acolo, cred că puteam face lucruri furmoase, aşa se întâmplă în România.

Mă surprinde disputa dintre ei. Nu-i cunosc foarte bine, dar ştiu căd omnul Mititelu senior a investit mulţi bani şi ar da orice pentru acea echipă. Ar fi păcat să nu aibă rezultate, dar i-am spus să aibă răbdare cu antrenorii, când am plecat", a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Nicolae Dică a antrenat FCU Craiova 1948 timp de cinci meciuri, cu o medie de 1.20 puncte câştigate pe meci, în perioada iulie-august 2023.

Afla mai multe despre: adrian mititeluantrenornicolae dicafcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare