Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care s-ar fi oferit să antreneze Dinamo dacă nu era sub contract la revelaţia Ligii 1: "Aş accepta să merg"

Antrenorul care s-ar fi oferit să antreneze Dinamo dacă nu era sub contract la revelaţia Ligii 1: "Aş accepta să merg"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo ar fi avut de unde alege în privinţa băncii tehnice, într-o perioadă în care "câinii" încearcă să evite retrogradarea.

Liviu Ciobotariu ar fi acceptat oferta lui Dinamo

Cu un mandat de principal în "Ştefan cel Mare", între 2011-2012, Liviu Ciobotariu ar fi acceptat să revină la Dinamo Bucureşti. Totuşi, antrenorul e blocat la FC Voluntari, pe care a transformat-o în revelaţia Ligii 1. 

Pe 7 mai 2021, Ciobotariu a ajuns la echipa ilfoveană, iar acum a vorbit despre situaţia de la Dinamo Bucureşti. 

"Dacă nu aş avea contract, aş accepta să merg la Dinamo! Pentru mine rămâne clubul unde m-am simţit foarte bine şi am avut satisfacţii chiar dacă n-am câştigat trofee. Eu am fost campion de toamnă cu Dinamo şi-am avut trei victorii în deplasare unde am marcat cinci goluri în fiecare joc! La Petrolul, la Mediaş şi la Piatra Neamţ. După fiecare meci mă uitam la posesie pentru că era una zdrobitoare. Aveam peste 60-65 la sută, practicam un joc frumos şi am produs fotbal.

Sută la sută am un sentiment special faţă de Dinamo! De fiecare dată când joacă Dinamo mă uit la meci şi o fac ca un suporter. Mă frământă lucrul ăsta şi-mi dă o stare nefirească atunci când mă uit acum la Dinamo. Acum nu mai există nimic din ce a fost acolo! Nici ca atitudine, nici ca devotament. Din păcate, ăsta este adevărul... Nu mai există spiritul lui Dinamo, şi aici mă refer la jucători. Suporterii sunt în top, dar jucătorii...", a declarat Liviu Ciobotariu pentru Gazeta Sporturilor

În clasamentul Ligii 1, cele două echipe au situaţii diferite. În timp ce Dinamo fuge de retrogradare şi e pe penultimul loc, cu 13 puncte, FC Voluntari e aproape de prima calificare din istorie în play-off. Ilfovenii sunt pe locul al patrulea, cu 43 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariudinamoantrenor dinamoflavius stoican 

viewscnt
Articole similare